Роксана възпя "Шефа" 18 май, 2023

Роксана възпя
Снимка: Facebook/Roksana

"Шефа" е най-новият проект на гласовитата Роксана. Парчето е с клубно звучене и определено дава заявка за летен хит.  Музиката и аранжимента са на сина на Роксана - Даниел Димитров, който от известно време се развива като композитор и има собствено звукозаписно студио.
Текстът на песента е дело на Анастасия Мавродиева.

Събуждайте се с широка усмивка и бъдете единствени ШЕФОВЕ на живота си, написа Роксана в социалните мрежи.

Режисьор на видеото към "Шефа" е Людмил Иларионов - Люси, а за секси визията на Роксана са се погрижили Цецо Андреев и Момчил Спасов. 

Роксана пуска новата си песен веднага след излизането си от култово кулинарно състезание на Нова ТВ " Hell's Kitchen", където беше един от участниците в първия Звезден отбор на предаването. След премиерата на песента "Шефа" веднага се появиха предположения на фенове, че е посветена на Шеф Виктор Ангелов, когото Роксана накара за първи път в ТВ ефир да играе кючек. 

"Пускам ново ударно парче, която е с името „Шефа“. Много хора ще си кажат, че може би е свързано с шеф Ангелов, но парчето носи страшен заряд и исках да я пусна много отдавна. Песента е кючек“, това резкри преди време певицата в интервю за Нова ТВ.

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация