Ваня Щерева се завръща на музикалната сцена 27 април, 2023

Ваня Щерева се завръща на музикалната сцена
Снимка: кадър от видеото

“Никога не е късно да се върнеш към нещо, което толкова обичаш. С музиката сме в „отворена“ връзка от дълги години. Все й бягам, а тя все ме застига. Тази песен е моето завръщане. Моето неспазено обещание към мен си преди 15 години, че спирам с музиката. Моето пътуване от безсмислието към смисъла.” – споделя Ваня Щерева. 

„RESTART" е песен, в която ще се разпознае всеки. Песен за момента, в който губиш любовта и тогава осъзнаваш колко глупави грешки си допуснал, за да стигнеш до тази загуба. Колко безсмислени битки си водил. 

Текстът се ражда на летището в Бодрум. Лежах на седалките, слушах „I will survive” и плачех. Усещах погледите на околните върху себе си. Не исках да хвана самолета, но се налагаше да го дочакам. 

Сетих се за всички нежелано хванати самолети. И за всеки вик към Вселената да рестартира любовта. Отворих празен файл на телефона си и започнах да описвам тъгата си.“ – допълва изпълнителката.  

По видеото към песента Ваня Щерева избира да работи с театралния режисьор Стайко Мурджев, който има над 50 театрални представления в страната и е носител на две награди Икар и един Аскеер. 

В главната роля до Ваня Щерева влиза Кире Гьоревски, актьор от Народния театър, с когото двамата пресъздават една истинска любовна история. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация