Виктория с премиера на първа песен след договора й с Warner Music 21 април, 2023

Виктория с премиера на първа песен след договора й с Warner Music
Снимка: Иван Христов

Днес е премиерата на първия сингъл на Виктория - “Lover’s Trial“, след като подписа договор с Warner Music - една от трите най-големи музикални компании в света. 

Виктория споделя:

„Много съм щастлива, че ставам част от семейството на Warner Music. Благодаря на всички, които подкрепят мен и моята музика. “Lover’s Trial” е песен, с която много се гордея. Вдъхновена е от раздяла, която изживях наскоро и разказва за този кръговрат от смесени и много силни чувства, в който често попадаме в края на една връзка.“

Музиката и текстът на „Lover’s Trial” са дело на Виктория, която работи по тях с шведските композитори Оливър Бьорквал, Хелена Ларсон и американката Софи Хинтц.

Видеото е режисирано от Виктория Караколева от Mooncut Film Studio, а главен оператор е Дамян Димитров.

Виктория доби популярност в Европа, след като представи България на Евровизия 2020 и 2021. Тя продължава да е един от българските артисти с най-много международни слушатели в дигиталните платформи. 

Сделката с Warner Music се дължи на съвместната работа на изключителния лицензиант на музикалната компания за България - Орфей Мюзик, чрез който се дистрибутират дигитално синглите на певицата от края на 2022 година, и на продуцентската компания зад Виктория – Ligna Studios, която стои зад музикалните ѝ проекти и международните ѝ успехи от 2019 насам. 

Хороскоп Виж всички

Нотификация