Великден по мъжки с водещите на "Честито" 12 април, 2023

Великден по мъжки с водещите на
Снимка: Радио Веселина

Популярните гласове от предаването Честито - Дани, Методи и Милен, гостуват във Вип зона със Светлана  и разказват за своя любим Великден. 

Дани, притежава най-бързата и безкомпромисна уста в ефира и сам се определя като владетелят на хаоса. Явно обаче го е овладял до известна степен, защото вече като съпруг и баща се отнася много отговорно към подготовката за Великден.

Със съпругата му Даниела са направили проучване и ще боядисат яйцата с естествени бои. Двете му дъщерички ще бъдат първи помощници в кухнята. Винаги празнуват при тъста и тъщата с агнешката супа с домашна ракийка и свежа марулка от градината, а тази година ще използва почивните дни, за да довърши къщичката в дърво за дъщерите си:

За Методи, всеки ден е Великден, защото обича да намира смисъла в ежедневието си, той свързва празника по-скоро с аромати и вкусове, които му напомнят за детството с баба и дядо. 

Тази година празничната трапеза ще приготви майка му с главен асистент – сина му Нико. А всички заедно ще се включат в боядисването на яйцата:  

Въпреки че Милен не обича да говори за себе си, по време на Честито е доста разпален, доколкото обстоятелствата го позволяват. Вдъхновява се от красивите гледки, хубавата музика, положителните срещи и усмихнатите хора и очаква с нетърпение Великденските празници.

Но не се включва в подготовката им – като дете счупил всичките великденски яйца на леля си и оттогава стои далеч от боите. Ще празнува със семейството си и изцяло разчита на майка си за украсата и подготовката на великденската трапеза:

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация