Клинт Истууд режисира последния филм в кариерата си 31 март, 2023

Клинт Истууд режисира последния филм в кариерата си

Клинт Истууд

Снимка: twitter/личен профил

92-годишният Клинт Истууд ще завърши дългата си режисьорска кариера с предстоящ филм, озаглавен „Juror #2“. Звездата от "Бледият ездач" ще режисира Никълъс Холт и Тони Колет в един последен филм, който ще бъде съдебен трилър. 

В "Съдебен заседател № 2" (работното заглавие на филма) Клинт Истууд ще проследи член на журито на съдебен процес за убийство, който подозира, че може да има някакво участие в смъртта на жертвата, и е поставен в морална главоблъсканица дали да използва тайната си, за да отклони журито и да се предпази, или да се предаде на правосъдната система, в която участва. 

Предполага се, че звездата от "Ренфийлд" Никълъс Холт вероятно ще играе главната роля на съдебния заседател. Засега не е известно каква роля би могла да изиграе Тони Колет, която е известна с впечатляващите си изпълнения в най-различни жанрове като психологически хорър и екшън. 

Клинт Истууд  не е особено известен с работата си в жанра на съдебната драма, но през многото си десетилетия в Холивуд е работил в почти всички жанрове, така че може би иска да остане отворен за нови неща до края на кариерата си.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация