Разбойници, магьосници и дракони превземат кината от днес 24 март, 2023

Разбойници, магьосници и дракони превземат кината от днес
Снимка: Форум Филм България

Изпълнената с много екшън и още повече хумор епична продукция Dungeons & Dragons: Разбойническа чест тръгва по кината от днес.

Опасни мисии, колоритни герои, страховити създания, битка със зли магьосници и разбира се, дракони – амбициозният филм най-накрая сбъдва мечтата на милиони фенове за качествена адаптация на легендарната игра, но едновременно с това, с вълнуващата си история и впечатляваща визия, по неповторим начин приветства всички, които за първи път се докосват до тази изключителна вселена. 

Режисьори са Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн (Нощни игри), които са и автори на сценария, заедно с Майкъл Джилио, по играта Dungeons & Dragons на Hasbro.

Подробности за амбициозния филм откриваме в ексклузивно видео, в което звездите Крис Пайн, Мишел Родригес, Хю Грант, Реге-Жан Пейдж, Джъстис Смит и София Лилис ни отвеждат зад кулисите на продукцията и разкриват любопитни факти за начина, по който са пресъздадени на екран множеството магични създания и неподражаемият свят на играта.  

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация