Бен Афлек обясни защо е изглеждал кисел на наградите "Грами" 19 март, 2023

Бен Афлек обясни защо е изглеждал кисел на наградите

J Lo Ben Affleck

Снимка: YouTube screenshot

Бен Афлек даде интервю за The Hollywood Reporter. Една от темите на разговора беше станалата популярна сцена на наградите Грами през февруари, когато водещият Тревър Ноа спря до масата, на която седеше със съпругата си.

„Видях Ноа да се приближава и си казах „О, Боже“. Те ни снимаха в този кадър, но не знаех, че продължават. Наведох се към нея и  казах: „Веднага щом започнат да снимат, ще се отдалеча от теб и ще те оставя да си говориш с Тревър. Тя каза: „По-добре не се махай“. Но в крайна сметка това си беше  събитие на жена ми.“

 

Режисьорът, носител на Оскар, също разкри как се е чувствал от коментарите за предполагаемата им свада, най-вече по отношение на забележките, че е бил „пиян“, още повече предвид борбата му с алкохолизма.

„А аз съм ходил на събития и съм бил нервен“, каза той. „Било ми е скучно, бил съм и пиян. Тогава никой не обръщаше внимание на това. А сега, когато бях трезвен, те решиха да ме заклеймяват. Това повдига много въпроси. За това дали е разумно или не да се признае пристрастяване, защото има много състрадание, но има и огромна стигма, която често е доста възпрепятстваща. Мисля, че това демотивира хората, вместо да прави живота им по-добър."

Въпреки че шеговитите колажи показват друго, Афлек каза, че всъщност си е изкарал добре на най-голямата музикална вечер.

„Прекарах си добре на Грами. Жена ми отиваше и си помислих: „Е, ще има хубава музика. Може да е забавно“, каза той. „На раздаването на филмови награди това са речи и е малко като уебинар. Но си помислих, че това ще бъде забавно.“

Хороскоп Виж всички

Нотификация