Майли Сайръс представя осмия си студиен албум с тоталния хит „Flowers“ 10 март, 2023

Майли Сайръс представя осмия си студиен албум с тоталния хит „Flowers“
Снимка: БГНЕС

Днес Майли Сайръс представя осмия си студиен албум Endless Summer Vacation

Заедно с издаването на колекцията, тя разкрива и официалното видео към седмото парче от проекта „River“, режисирано от Jacob Bixenman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Endless Summer Vacation включва сингъла „Flowers“ плюс дванадесет нови трака. Суперхитът „Flowers“ прекара шест седмици на #1 в класацията Billboard Hot 100 – личен рекорд за Miley. Също така, това е песента, която най-бързо достигна 500 милиона стрийма в историята на дигиталната платформа Spotify.

„Когато става дума за последователността на Endless Summer Vacation, аз я разделих на две части - сутрин и вечер - за да представя албума като пиеса. Сутринта за мен представлява време, в което енергията кипи и има потенциал за хиляди възможности, нов ден е. В нощта има нотка на застой, но и в същото време блясък. Вечерта е страхотно време за почивка, за възстановяване… или пък е подходяща да излезете и да изпитате дивата страна. Лос Анджелис има специфична нощна енергия, чрез която усещаш как хората стават по-освободени и отворени към приключения, това е много вдъхновяващо за мен“, споделя Cyrus за идеята, стоящата зад новия й проект.
 

Записан в Лос Анджелис и продуциран заедно с Mike WiLL Made-It, Greg Kurstin и продуцентите, спечелили тазгодишната награда Grammy за “Албум на Годината“ Kid Harpoon и Tyler Johnson, певицата описва албума като нейното любовно писмо до Ел Ей.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация