ДесиСлава си подари песен за рождения ден 07 март, 2023

ДесиСлава си подари песен за рождения ден
Снимка: Youtube/DesiSlava

Певицата ДесиСлава си подари песен за рождения ден - "Колко те обичах". Проектът е дуетен, а изненадата за всички фенове на изпълнителката е, че е със сръбската звезда Емир Джулович, който също е роден на днешната дата.
Музиката и аранжимента са на Деян Асенов, а Лора Димитрова пише текста към парчето.
 

"От дълго време работим по тази песен и какъв по подходящ ден, за да ви я представим от днешния? Аз, Емир и Деян Асенов (композитора на песента) празнуваме рожден ден днес. Надяваме се и вие да празнувате с тази песен, която направихме с много любов!", написа ДесиСлава при представянето на песента.

За стайлинга си в "Колко те обичах" гласовитата ДесиСлава се доверява изцяло на Кристиян Пижов, който през 2021 г грабна награда за най-добър моден стилист. Режисьор на видеото е Ники Нанков.

Освен с нов проект, хитовата изпълнителка празнува 44-ия си рожден ден и с нова визия. Преди броени дни тя обяви в социалните мрежи, че вече официално е в отбора на брюнетките. 

Дуетната половинка на ДесиСлава в "Колко те обичах" - Емир също има новини около себе си. Той подготвя нов албум, който ще пусне до броени дни. Сръбският изпълнител разкри, че в него ще е включен и дует с колежката му Sladja Allegro и че за първи път работи с композитора Боян Васич.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация