Шакира и Карол Джи са безпощадни към бившите им в "TQG“ 24 Февруари, 2023

Шакира и Карол Джи са безпощадни към бившите им в
Снимка: ANIMATO MUSIC/UMG

Колумбийските изпълнителки Shakira и Karol G представиха дългоочакваната регетон колаборация - "TQG“. 

Премиерата на песента бе потвърдена на 21 февруари в Instagram от двете певици и с грандиозен анонс на екраните на Times Square в Ню Йорк, където хиляди фенове се появиха, за да гледат кратък клип от официалното видео. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAROL G (@karolg)

"TQG“ е закачлив химн за раздялата и е фокус тракът от новия албум на Karol, Mañana Será Bonito, чиято премиера също е днес.

"Написах песента миналата година. Тя имаше много силно значение за мен, което се развиваше с течение на времето. Въпреки че сега жовотът ми е доста по-различен, това бе конкретен момент, за който искам да споделя“ – казва Karol пред списание Rolling Stone. 

Изпълнителката отдавна е искала да си сътрудничи с Shakira, но първоначално тя не е част от новото парче. След като чува "Monotonía", съвместната работа на Shakira с Ozuna, Karol осъзнава, че историята на Shakira пасва идеално на "TQG“.   

 "TQG“ показва Karol и Shakira в най-безпощадната им светлина като всяка от тях се завръща към връзки от миналото си – Karol разказва за раздялата си с рапъра Anuel AA, а Shakira споменава за човек, който се е отдалечил от нея – препратка към публичната ѝ раздяла с футболиста Gerard Piqué след 11-годишна връзка.

За визуализацията към парчето, заснета в Барселона, екипът наема цяла сграда с достатъчно място за шест снимачни площадки. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация