Джъд Лоу влезе в Лигата на многодетните татковци 22 Февруари, 2023

Джъд Лоу влезе в Лигата на многодетните татковци
Снимка: БГНЕС

50-годишният английски актьор Джъд Лоу, който има шест деца от четири различни жени, стана баща за седми път. 

Актьорът и съпругата му - 35-годишната Филипа Коан, са били забелязани да бутат бебе в количка, докато преминават през летището в Лондон.  Полът на детето все още не е съобщен.

Джъд Лоу, който е и филмов продуцент и режисьор, носител на награда БАФТА и номиниран за награда Оскар, се ожени за Филипа Коен през 2019 г. Година по-късно двойката се сдоби с първородното си дете. В шоуто на Джими Фалън, докато разказваше с какво се е занимавал по време на карантината през пандемията актьорът внезапно заяви:

"Занимавах се с градината си. А, станах отново баща! Така че не липсваха неща за правене“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jude Law (@d.judelaw)

Бракът с Филипа Коен е втори за Джъд Лоу. Първата му съпруга е британската актриса Сейди Фрост, от която има три пълнолетни деца: синовете Руди и Рафърти и дъщерята Айрис. Актьорът има и извънбрачни деца, като през 2009 г. моделът Саманта Бърк роди дъщеря от актьора, а през 2015 г. се роди най-малката му дъщеря, чиято майка е певицата Катрин Хардинг. Един от най-известните му романи е бурната му връзка с колежката му Сиена Милър.

Лигата на многодетните татковци в арт средите води Чарли Чаплин. Легендата на нямото кино е бил женен четири пъти и е имал 11 деца.

Еди Мърфи е горд татко на 10 деца. Мел Гибсън има 9, Клинт Истууд и Мик Джагър са бащи на осем наследници. Кевин Костнър има седем деца. Робърт де Ниро и Жан Рено имат по шест деца.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация