Ваканционна заетост за български студенти в Германия 20 януари, 2023

Ваканционна заетост за български студенти в Германия
Снимка: unsplash.com

Агенцията по заетостта стартира прием на документи за ваканционна заетост на български студенти в Германия през лятото на 2023 г.

Желаещите да се възползват от възможността могат да подават заявления по образец не по-късно от 23 февруари 2023 г. в бюрото по труда, на чиято територия се намира висшето учебно заведение (в т.ч. клон/филиал), в което се обучават.

Изискванията към кандидатите са да бъдат български граждани, да са студенти в български висши учебни заведения в редовна форма на обучение и да не са последен курс на семестриално обучение.

Младежите трябва да са на възраст между 18 и 35 години, задължително да имат добри или много добри познания по немски език и да са готови най-малко два месеца да работят в Германия.

Предложенията за работа са в следните сфери: селско стопанство; хотелиерство и ресторантьорство (сервитьори, камериерки, бармани, помощен персонал в кухня, общи работници); фирми за почистване на помещения и индустриални обекти; вериги за бързо хранене; германските пощи.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация