Животът е велик с Брад Пит и Марго Роби в скандалния епос „Вавилон“ 19 януари, 2023

Животът е велик с Брад Пит и Марго Роби в скандалния епос „Вавилон“
Снимка: Forum Film Bulgaria

Дело на виртуозния киновундеркинд Деймиън Шазел филмът ни отвежда в края на 20-те и началото на 30-те години на XX в. и разкрива незабравим портрет на бурния, магически и скандален период на „Фабриката за мечти“, останал в историята като ера на безмерно разточителство, необуздан упадък и поквара.  

 

Много заглавия се рекламират като „оригинални“, „неповторими“, „скандални“ и „епични“, но Вавилон е едно от малкото, които покриват тези заявки и предлагат наистина уникално и неповторимо кинопреживяване – филмът впечатлява с пищна и мащабна визия, тематично разнообразие, драматургична дълбочина, пълнокръвни герои, забележителни изпълнения от страна на целия актьорски екип, виртуозна музика и като цяло с изключително високо ниво на киноезика. 

 

В ексклузивното видео Добре дошли във Вавилон режисьорът и сценарист Деймиън Шазел, Брад Пит, Марго Роби и останалите звезди на филма, сред които Диего Калва, Тоби Магуайър, Джийн Смарт, Джован Адепо и Ли Джун Ли ни отвеждат зад кулисите на Вавилон и разкриват любопитни подробности за историята и създаването на този впечатляващ епос, който гарантирано няма да остави равнодушен нито един зрител в киносалоните.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация