Мемоарите на Матю Пери излизат на български език 22 ноември, 2022

Мемоарите на Матю Пери излизат на български език
Снимка: Издателство РИВА

Мемоарите на световноизвестния актьор Матю Пери са преведени на български език. Книгата „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“ се разпространява от издателство РИВА. Звездата откровено споделя за връзките си, пристрастяването и преживяванията си на снимачната площадка на най-популярния ситком на всички времена „Приятели“.

„Здравей, казвам се Матю, макар че може да ме познаваш под друго име. Приятелите ми ме наричат Мати. И би трябвало да съм мъртъв.“

Така започва завладяващата история на известния актьор Матю Пери, който ни отвежда по пътя от детската си амбиция за слава до пристрастяването и възстановяването след животозастрашаващ проблем със здравето.

В една необикновена история, която само той може да разкаже – и по сърдечния, забавен и познат начин, по който само той може да я разкаже – Матю Пери разкрива историята на разбитото семейство, в което е отгледан, желанието си за признание, което го е довело до славата, и празнотата вътре в него, която не може да бъде запълнена дори от най-големите му сбъднати мечти.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация