Бургас помага на възрастни и деца за Коледа 22 ноември, 2022

Бургас помага на възрастни и деца за Коледа
Снимка: Община Бургас

До 9 декември продължава кампанията на Община Бургас „Подари от сърце“. Всеки благодетел може сам да избере на кого да купи подарък и да му напише кратко послание или пожелание.  В кампанията са включени социални и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават от деца, младежи и възрастни.

Местното сдружение "Усмивка" и Община Бургас започнаха и благотворителна коледна кампания "Доброто продължава -  Да дарим УсмиВка на възрастните хора в Бургас и региона". Тя е в подкрепа на 600 възрастни и ще продължи до 19 декември.

От сдружението отправят покана към гражданите на Бургас и цяла България да се включат в Коледната кампания, като подготвят  подарък за някой възрастен, който да изпратят или донесат на адрес: Бургас, ул. "Янко Комитов" 4.
Могат да се даряват пакетирани хранителни продукти, сезонни плодове, перилни и почистващи препарати. Може да се даряват и продукти, които не са в списъка, но дарителят смята, че ще бъдат от полза.

През изминалата и в началото на тази година сдружение "Усмивка" реализира две успешни - коледна и великденска благотворителни кампании в подкрепа на 400 възрастни и деца, настанени в домове и защитени жилища.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация