София изпревари Лапландия с откриването на Коледния сезон 18 ноември, 2022

София изпревари Лапландия с откриването на Коледния сезон
Снимка: Pxhere.com

Празничният сезон в дома на Дядо Коледа в Лапландия ще бъде открит на 19 ноември. В градчето Рованиеми ще се проведе 30-минутно тържество, което ще се излъчва на живо от 16.00 местно време. Дядо Коледа ще разкрие част от изненадите в края на тази година.

София изпреварва с един ден Лапландия с откриването на Коледния сезон.

Първи Софийски Коледен Фестивал започва от тази вечер в 18 часа в пространството зад НДК, пред зала 6. Ароматни напитки, кулинарни преживявания, феерия от концерти, представления и пъстра програма, преплетени с емоциите от незабравимото световно първенство по футбол са една малка част от Коледното изживяване. Посетителите ще могат да се насладят на различни театрални постановки, Pop Up и земеделски базари, кабаре спектакли и много събития за деца.

Фестивалът ще има и благотворителна насоченост, за да се подпомогне дейността на Фондация за „Нашите деца”.

За целта ще има специално обособена „Елха на Доброто“. Със събраните средства ще се осигури безвъзмездна подкрепа за деца в нужда от квалифицирани логопеди, рехабилитатори, детегледачи и др.

Sofia Christmas Fest ще бъде отворен за посетители от понеделник до петък, от 12:00 часа, а през уикендите от 11:00 часа.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация