„Аватар: Природата на водата“ излиза по кината на 16 декември 02 ноември, 2022

„Аватар: Природата на водата“ излиза по кината на 16 декември
Снимка: Forum Film Bulgaria

„Аватар: Природата на водата“ излиза по кината на 16 декември.

На 16 декември ще открием, че всичко е свързано. Тринадесет години след като мегахитът Аватар (2009) на Джеймс Камерън ни отведе на пътешествие в един от най-пълнокръвните и всепоглъщащи киносветове, създавани някога на екран, в навечерието на коледните празници ще се завърнем на невероятната Пандора с нетърпеливо очакваното продължение Аватар: Природата на водата.

Присъединяваме се към Джейк, Нейтири и семейството им, които, повече от десет години след събитията в първия филм, се изправят пред лицето на завръщаща се заплаха, която ги принуждава да напуснат дома си и да търсят помощта на други на‘ви племена.

Новият трейлър на Аватар: Природата на водата ни потапя в уникалната атмосфера на филма, разкривайки невиждани до този момент фантастични кътчета от извънземната луна, изобилстваща от свързани по между си невероятно красиви, но и опасни форми на живот.

 

Трейлърът също така повдига завесата към трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които са принудени да водят, за да останат живи и да запазят семейството си.

Но най-вече ставаме свидетели на епичния размах на историята и спиращата дъха революционна визия на Джеймс Камерън, с които режисьорът дава твърда заявка за пореден път да преобърне представите ни за качествено и незабравимо киноизживяване.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация