Сандра Африка със сръбска версия на "Турбуленция" 07 октомври, 2022

Сандра Африка със сръбска версия на
Снимка: Facebook/Sandra Afrika

Хитовата сръбска певица Сандра Африка записа своя версия на популярната песен на Емилия и Кости "Турбуленция", която носи същото име. 

Автор на музиката и аранжимента е Кости Йонита, а текста на сръбски е дело на  Милан Милетич. Това не е първи проект между Сандра и Кости, в репертоара си певицата има още няколко песни по негова музика. 

Феновете на Сандра Африка веднага одобриха колаборацията и парчето. Българските почитатели обаче категорично смятат, че сръбската версия на "Турбуленция" едва ли ще надмине успеха на нашата.

Сандра Африка е една от нашумелите и скандални певици на сръбската сцена. Родена е на 1 април 1988 г с името Сандра Проданович. Първоначално работи като танцьорка, заедно с  екипа на Миле Китич, след това решава да стане певица. През 2007 г пуска дебютната си песен "Африка" и оттогава приема артистичния псевдоним Африка. 

Сандра често попада в полезрението на сръбските медии със свободното си поведение и разголените снимки, които пуска в социалните мрежи. Наскоро те писаха, че певицата е направила застраховка на дупето си за 500 000 евро.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация