Марая Кери не успя да стане "Кралицата на Коледа" 17 август, 2022

Марая Кери не успя да стане
social Снимка: Facebook

Избухна спор за това коя американска поп певица може да претендира за титлата "Кралица на Коледа", след като Марая Кери се опита да я регистрира като търговска марка, съобщи Би Би Си.

МАРАЯ КЕРИ ОТНОВО ПЪРВА ЗА КОЛЕДА

Елизабет Чан, по-малко известна певица, която изпълнява изключително коледна музика, е подала официално възражение срещу претенцията на Кери. Певицата заяви пред списание Variety, че според нея Коледа е "за всички".

А колежката ѝ Дарлийн Лав заяви във Facebook, че е била неофициална „Кралица на Коледа” още преди Кери да се прослави.

Заявлението за търговска марка е подадено през март 2021 г., но едва наскоро е оповестено публично. То все още е в процес на разглеждане.

Албумът на Кери от 1994 г. "Merry Christmas" е един от най-продаваните коледни албуми на всички времена. Той включва хита All I Want for Christmas is You, който се превърна в класически музикален фон на празничния сезон.

Песента най-накрая достига първото място в британските класации за първи път през 2020 г., след като прекарва рекордните 69 седмици в топ 40.

През 2020 година Марая Кери записа нова коледна песен - „Oh Santa“, в която обединява сили с Ариана Гранде и Дженифър Хъдсън, продуцирала е още няколко сингъла, свързани с Коледа, и редовно изнася празнични концерти.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация