Брад Пит мрази ролята си в "Троя" 28 юни, 2022

Брад Пит мрази ролята си в
social Снимка: БГНЕС

Брад Пит е заснел редица големи филми като „Имало едно време в Холивуд“ и „Седем“. Сега той разкри кой филм смята за най-лошия проект в кариерата си.

Става дума за филма "Троя", адаптация на Омир, режисирана от Волфганг Петерсен, където Пит играе Ахил, а критиката го прие доста сдържано. Тогава Пит не коментира поради договорни задължения, но по-късно разкри, че съжалява за участието си във филма, след като студиото го принудило да го направи, след като се отказал от друг проект.

"Начинът, по който е разказана историята, не е това, което исках да бъде", разкри Пит пред "Ню Йорк Таймс". "Разглезих се от работата си с Дейвид Финчър. Това не е подценяване на Волфганг Петерсен. "Das Boot" е един от най-добрите филми на всички времена. Но някъде по пътя Троя се превърна в просто комерс. Всеки кадър беше като „Ето го героят!" - нямаше никаква мистерия".

След работата си в "Троя", актьорът си обещал, че повече няма да прави компромис с артистичната си визия, затова решил да работи по филми, които го интересуват истински.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация