Отправяме се към безкрая и отвъд с Баз Светлинна година 26 април, 2022

Отправяме се към безкрая и отвъд с Баз Светлинна година
social Снимка: Forum Film Bulgaria

Баз Светлинна година ще ни отведе на незабравимо пътешествие отвъд границите на въображението с фантастично екшън приключение, което ще разкаже историята на легендарния космически рейнджър, който се превръща във вдъхновение за изработването на Баз Светлинна година – емблематичната играчка, позната на милиони деца от обичаната анимационна поредица Играта на играчките.      

Новият трейлър на Баз Светлинна година ни потапя още по-дълбоко в уникалната атмосфера на филма и разкрива любопитни подробности за историята, в центъра на която е героичният тестов пилот и астронавт, който заедно със своя командир и неговия екип са заточени на негостоприемна планета на 4,2 мил. светлинни години от Земята.

Докато се опитва да намери обратно пътя към дома през времето и пространството, Баз, неговият очарователен партньор – котката-робот Сокс (който вече се превърна в всеобщ любимец) и група нетипични образи-бойци, се оказват единствената надежда за спасение от зловещия и енигматичен извънземен Зург, който отприщва огромна армия от безмилостни роботи, готов на всяка цена да постигне мистериозната си цел.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация