Мария Мутафчиева и Тони Димитрова с обща песен 15 март, 2022

Мария Мутафчиева и Тони Димитрова с обща песен
social Снимка: Орфей Мюзик

Мери пише песента „Остани“ като съкровена изповед на човек, живеещ в абсурдната среда на съвремието ни – време на страх, ограничения и забрани...

Лесно е да се изгубиш, лутайки се в представите кой си и накъде вървиш, има ли смисъл да продължиш… „Остани“ задава въпроси и дава отговор: Остани, съществувай, продължавай напред!

Остани, за да споделиш живота си с някого! Някой като теб – търсещ, също толкова объркан, но и носещ надежда…

„Нямам търпение да чуете песента! Мисля, че е нещо наистина ново във вокално отношение. Още докато слушах китарния риф на Миро, в главата ми зазвуча характерната бленда на Тони Димитрова – като украшение, но и антипод на моята меланхолия. Миро продължаваше да наслагва китари, а на мен ми ставаше все по-ясно, че „Остани“ има нужда от тембъра на Тони"разказва Мария Мутафчиева.

“Лесно се работи с талантливи, романтични и чисти хора! Много харесах песента, но в началото си помислих, че няма да се справя. А се оказа, че е много моя! Винаги мога да различа нежния глас на Мери, характерния тембър на китарата на Миро! Надявам се слушателите да намерят себе си и да имат на кого да кажат “остани”, въпреки всичко и всички!", споделя Тони Димитрова.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация