Изпращаме януари със слънце и температури до 9° 31 януари, 2022

Изпращаме януари със слънце и температури до 9°
social Снимка: pixabay.com

Новата седмица започва с положителни температури сутринта и със слънце през деня. Максималните температури ще са между 4° и 9°.

Във вторник и сряда през южните райони от Балканския полуостров ще премине средиземноморски циклон. Ще има валежи и от дъжд, и от сняг, като в Западна и Централна България ще се образува и нова снежна покривка.

Най-ниските температури за месец февруари ще се движат от минус 14 градуса, а в дните с ясно време, ще стигат до минус 18 градуса. Тези температури ще се наблюдават през второто десетдневие.

Най-високите температури ще бъдат между 6 и 12 градуса и ще им се радваме чак през последните дни на февруари.

Между 5-и и 10-и февруари ще бъде по-топло от обичайното, особено в Северна и Източна България, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

През второто десетдневие температурите ще се колебаят около стойности близки до обичайните. Относително по-топло ще бъде в началото на десетдневието, а около средата температурите ще са по-ниски.

Повишена вероятност за валежи има в периода 13-15 февруари. Отново ще има и дъжд, и сняг, но без трайна снежна покривка.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация