Времето ще е идеално за горещ шоколад 18 декември, 2021

Времето ще е идеално за горещ шоколад
social Снимка: pxhere.com

Днес облачността ще е предимно значителна и на места в Предбалкана и планинските райони ще има превалявания от сняг. Ще духа слаб северозападен, в Източна България и по долината на Струма - умерен северен вятър.

Максималните температури ще бъдат между 1° и 6°, в София - около 1°.

Над Черноморието ще има значителна облачност, по най-южното крайбрежие с превалявания от слаб дъжд. Ще духа умерен и силен северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 4°-6°.

В планините ще бъде предимно облачно с превалявания от сняг. Ще духа силен северсевероизточен вятър и ще има виелици и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около минус 4°, на 2000 метра - около минус 10°.

В неделя облачността временно ще се разкъса и ще е почти без валежи. Минималните температури ще се понижат с 4-5 градуса, а дневните ще останат без съществена промяна.

В понеделник ще се усили вятърът от северозапад и температурите ще се повишат, повече сутрешните. Ще има значителна облачност, на отделни места, главно в Северна България и планинските райони, ще има и слаби валежи, предимно от сняг.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация