Тино с нов сингъл и заявка за албум 01 ноември, 2021

Тино с нов сингъл и заявка за албум
social Снимка: Марин Колев

„Повтаряш“ е новия сингъл на младия автор и изпълнител Тино. Песента, с която Тино нарушава своето творческо мълчание в публичното пространство, продължило повече от година, е изключително важна за него.  Той споделя, че е имал нужда да отдели време, за да натрупа нова музика, чрез която да излезе със свежи сили и вълнение отново на сцената и да представи себе си в по-широк спектър, именно чрез цял един албум.

Текста и музиката на песента Тино пише още преди година, но признава, че все още чувства темата актуална както за самия него така и за случващото се наоколо. Думите му са вдъхновени не само от заобикалящото, но дори и от самия негов вътрешен поглед и горчивия вкус на това да се "повтаряш". Неслучайно в част от видеото той говори на своето отражение.

Клипът е и негов режисьорски дебют, а за свой партньор в създаването му той избира талантливата Плам Мирчева от Wolfpack Studio Creative Agency.

Предстоящият албум „Може ли да кажа нещо?“ ще представи 11 трака, като в някои от тях ще има и изненадващи колаборации с нови и утвърдени имена от българската музикална сцена.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация