Хари и Меган станаха родители за втори път 07 юни, 2021

Хари и Меган станаха родители за втори път
social Снимка: Instagram/meghandharry

"Кралица Елизабет Втора, нейният син принц Чарлз и съпругата му Камила, както и принц Уилям и съпругата му Кейт "бяха информирани и са очаровани от новината за раждането на дъщеря на херцога и херцогинята на Съсекс", обяви говорителка на Бъкингамския дворец.

Хари и Меган кръстиха второто си дете Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор. По този начин те едновременно почитат кралицата, която е наричана Лилибет от най-близкото си обкръжение, и принцеса Даяна - майката на принцовете Уилям и Хари.

В официалното изявление на двойката се казва, че „Лили се е родила в петък, 4 юни, 11:40 часа сутринта”. Раждането е било в Санта Барбара, Калифорния. Бебето се е родило 3,5 кг. То и майката са добре, се казва още в изявлението.

Принц Хари, по-малкият син на британския престолонаследник принц Чарлз, и американската актриса Меган Маркъл сключиха брак в замъка Уиндзор през 2018 г. Година по-късно се роди синът им Арчи.

В началото на миналата година Хари и Меган обявиха, че напускат кралския двор и се местят в Северна Америка. През март тази година, в интервю за Опра Уинфри, двойката разказа за болезнени обсъждания в кралския двор за цвета на кожата на първородното си дете.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация