Pavell & Venci Venc’ пуснаха два нови общи сингъла 17 май, 2021

Pavell & Venci Venc’ пуснаха два нови общи сингъла
social Снимка: Вирджиния Рекърдс

Pavell & Venci Venc’ не спират да създават музика, дори и в крайно особени за музикалните артисти времена като сегашните. Дърпат си вдъхновение от какво ли не – в случая с “Ако не сега кога” – от изостреното усещане за течащо време, с което всички се сдобихме ненадейно заради засадата, която ни устрои вирусът.

Както винаги движещата сила зад музиката и музикалната продукция в проекта е Pavell, a текстът е споделена игра, в която влиза и Venci Venc’.

Режисьор на видеото към “Ако не сега кога“ е Люси Иларионов. Във впечатляващия визуален разказ Pavell & Venci Venc’ си партнират с красивите си половинки Кристина Нгуен и Мая Вангелова, плуват свободно с акули и морски костенурки, а разходките им по безлюдните пясъчни ивици насред Индийския океан са почти нереални.


За предаването Вип зона по радио Веселина, Pavell сподели, че вдъхновението на песента е да живеем тук и сега. А Venci Venc’ допълва, че посланието на “Ако не сега кога” е "Животът няма да ви чака"! Двамата представиха и втория си нов сингъл -  „Спешна нужда“.

Чуй цялото интервю тук:

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация