Очаква ни слънчев и малко по-топъл петък 09 април, 2021

Очаква ни слънчев и малко по-топъл петък
social Снимка: pxhere.com

Днес ще е предимно слънчево. След обяд над източната половина от страната ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от север, ще бъде слаб, в Източна България - до умерен, но постепенно ще утихва.

Максималните температури ще са между 8° и 13°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали слабо. Максималните температури ще са между 8° и 11°.

Над планините ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността в следобедните часове, но само на изолирани места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен до силен вятър от северната четвърт, но след обяд ще отслабне.

В събота и неделя ще бъде предимно слънчево, все още с ниски сутрешни температури, но дневните ще започнат да се повишават и в неделя ще са между 15° и 20°, по Черноморието - до 10°-12°.

Новата седмица ще започне с предимно слънчево време. Сутринта на места в низините за кратко видимостта ще е намалена. Затоплянето ще продължи и максималните температури в понеделник в много райони ще бъдат между 17° и 22°, по-ниски по Черноморието.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация