Печената тиква - идеална за отслабване през есента 28 септември, 2020
Печената тиква е идеалния продукт за отслабване през есента и началото на зимата.
Мнението е на Михаил Гинзбург, доктор по медицина, директор на Самарския изследователски институт по диетология.
Според него тиквата е онзи рядък случай, когато имаме едновременно вкусна и здравословна диетична храна.
Най-голямата тиква в историята на САЩ тежи 1146 кг
Тиквата е ниско калорична – 26 калории в 100 гр. сурова тиква (която като се свари и опече вече не е 100 гр.), но създава усещане за ситост благодарение на влакнестата структура.
Но съветът на руския диетолог е, да не се прекалява с монодиетата с тиква.
Консумацията само на този продукт ще помогне за намаляване на теглото на човек, но няма да е много приятна и ефектът няма да бъде траен.
Хороскоп Виж всички
Новини
Ноември е най - супеният месец в годината
Тревожността - модерната болест на нашето време
3D мапинг разказва 145 годишната история на Сметната палата
Сутрешният секс повишава заплатата
Давид Миланов с дебют на българската музикална сцена
Как AI трансформира мамографската диагностика?
Архангеловден е - празнуват близо 240 хиляди именици и българските полицаи
Kylie Minogue празнува 10 години „Kylie Christmas“ с нов албум и парти сингъл
Още осем участъка с контрол на средната скорост по АМ „Тракия“
Племенникът на Майкъл Джексън влиза в обувките на Краля на попа в „Mайкъл“
Елизабет представи „With You“ - първата й международна колаборация