Преслава празнува 20 години на сцена 20 януари, 2024

Преслава празнува 20 години на сцена
Снимка: Теди Грозданов

Преслава отбелязва днес 20 години на сцена. Хитовата певица сподели пост в социалните мрежи, в който благодари на своята публика за обичта и подкрепата през годините:

През 2004 г.  Преслава става част от музикална компания "Пайнер" и още с първите си професионални стъпки на музикалната сцена, всяка нова песен, която записва, се превръща в хит. 
Дебютният албум на хитовата певица носи нейното име "Преслава" и включва 16 песни. Най-известните хитове от него, които светкавично грабват сърцата на публиката са "Нямаш сърце", "Горчиви спомени" и "Обичам те". 

Първият тотален хит на Преслава, който излиза през 2005 г и е актуален и до днес е "Дяволско желание"

За своите 20 години на професионалната музикална сцена, Преслава може да се похвали като една от най-награждаваните български певици. Сред нейните отличия са „Музикален идол“ на телевизия „Планета“, “Посланик на българската музика зад граница”, Балканска звезда на Международните музикални награди в Турция, Черна Гора и Северна Македония, и др. Години наред тя е носител и на титлата „Певица на годината“, както и на награди за Песен и Дуетна песен на годината.  

Днес Преслава продължава да е една от хитовите и обичани певици в поп фолка. За творческия си юбилей тя получи хиляди пожелания от своите почитатели:

20 години на върха , 20 години в нашите сърца , 20 години , една звезда , която блести , в нашите сърца. Ти си , една звезда , която винаги , ще е на върха . Пожелавам , ти още толкова , много години , да си на върха , и още толкова , години хитове , както до сега . Бъди , жива и здрава , и винаги себе си!

Поздравления Преслава ! Да държиш публиката 20 г в очакване на всяка твоя песен е изкуство ! Бъди здрава ! 20 години хитове ! 20 години глас номер едно на България! 20 години успяваш да докосваш сърцата ни със своя уникален глас. 20 години "Горим в люб❤️в" заедно ! Пожелавам ти още поне 2х20 да си толкова дяволски желана! Обичам те , кралице!

Прекрасна и земна с безупречна кариера от самото начало до ден днешен! Толкова много песни ни подари през годините и всички те винаги са изпяти със сърце и затова се превръщат в любими на хиляди фенове! Поздравления за отдадеността, постоянството и неуморимата любов към твоето вдъхновение! Честита годишнина на теб и на всички твои фенове, които оценяват колко труд стои зад тези 20 години на сцена!

И ние ти благодарим за всички изпяти песни ,на които сме се напивали, танцували ,плакали, обичали и всички тези моменти от нашия живот.
Бог те е благословил с дар глас.Използвай го цял живот.Напред и нагоре.

Честит празник, Преслава! Екипът на радио Веселина ти благодари за страхотните песни през годините! Желаем ти вдъхновение и още дълги години да създаваш хитове, които да покоряват класациите и да докосват сърцата!

Хороскоп Виж всички

Нотификация