Спешният център във Варна получи детската линейка "Аз Вярвам и Помагам" 17 Февруари, 2023

Спешният център във Варна получи детската линейка
Снимка: facebook/azvyarvamipomagam

Центърът за спешна медицинска помощ във Варна получи като дарение детска линейка, закупена благодарение на пластмасови капачки.

Ключовете на дарението бяха връчени на директора на Спешната помощ Мая Рашева от Владислав Николов, председател на сдружението „Аз вярвам и помагам“, което организира кампаниите.

Линейката е специално оборудвана и с кувьоз, а стойността ѝ е 260 000 лева, като цената е намалена с една трета от представителите на всички фирми по веригата. Средствата са набрани изцяло от кампаниите за събиране на капачки, които бяха организирани за първи път в страната от сдружението. 

Детската линейка "Аз Вярвам и Помагам" ще бъде изложена днес, както и през уикенда пред входа на търговски център във Варна. По време на събитието ще има и организиран Благотворителен базар в помощ на #каузаполовинмилион. 

Новата кампания на „Аз вярвам и помагам“ вече набира скорост. Целта е през тази година да бъдат събрани 500 000 лв от дарения, капачки, стотинки и "Продукти с кауза" за мобилен център за кръводаряване. 

Хороскоп Виж всички

Нотификация