The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай

Ariana Grande планира благотворителен концерт в Манчестър

27.05.2017
Певицата публикува трогателно писмо към своите фенове след атентата в края на концерта й в града
Ariana Grande ще се завърне в Манчестър, за да изнесе концерт в памет на жертвите от атентата. Това обяви самата певица в трогателно писмо в Инстаграм. Всички приходи от концерта ще бъдат дарени за близките на загиналите и пострадалите. Само за 40 минути постът й в социалната мрежа беше харесан от над 700 000 души.

Ето какво написа певицата:

"От сърце отправям молитви и най-дълбоки съболезновия към жертвите на атаката в Манчестър и хората, които ги обичат. Няма нищо или никой, който да може да премахне болката, която вие чувствате, или да направи нещата по-добри. Въпреки това аз протягам ръка и сърце и всичко, което мога да дам на вас, ако вие се нуждаете от моята помощ по някакъв начин.

Единственото нещо, което можем да направим сега, е да изберем как това ще ни повлияе и как да продължим да живеем живота си оттук нататък.

Мислех за феновете си и за всички вас непрестанно през последната седмица. Начинът, по който се справихте със ситуацията, е вдъхновяващ и ме накара да се почувствам по-горда, отколкото можете да си представите. 

Състраданието, милосърдието, любовта, силата и единството, което показахте един към друг през изминалата седмица, е точно обратното на ужасните намерения, които трябва да задвижват нещо толкова зло като това, което се случи в понеделник.

ВИЕ сте обратното. Съжалявам за болката и страха, които усещате, и за травмата, която преживявате.

Ние никога няма да имаме възможността да разберем защо ситуации като тази се случват, защото това не е в нашата природа. Поради това ние не трябва да се отказваме.

Ние няма да съществуваме в страх.

Няма да позволим това да ни раздели.

Ние няма да позволим на омразата да спечели.

Не искам да преживея останалата част от годината, без да мога да виждам, да почувствам или да окуража моите фенове по същия начин, по който те продължават да окуражават мен.

Нашият отговор на това насилие трябва да бъде този - да се сближим, да си помагаме един на друг, да обичаме повече, да пеем по-силно и да живеем по-щедро, отколкото преди.

Аз ще се върна до невероятно смелия град Манчестър, за да се срещна с моите фенове и да изнеса благотворителен концерт в памет на загиналите. Искам да събера пари за жертвите и техните семейства. Бих искала да благодаря на моите колеги музиканти и приятели за това, че поискаха да станат част от нашия израз на любов към Манчестър. Всички подробности ще споделя с вас веднага след като всичко бъде потвърдено.

От деня, в който започнахме турнето "Dangerous Woman Tour", аз обявих, че това шоу, повече от всичко друго, трябва да бъде безопасно място за моите фенове. Място, където те да избягат, да празнуват, да се лекуват, да се чувстват в безопасност и да бъдат себе си.

Да срещнат своите приятели, които са срещнали онлайн. Да изразят себе си.

Това няма да се промени. 

Когато видите публиката на моите концерти, виждате красива, чиста, щастлива, разнообразна тълпа. Хиляди хора, невероятно различни. Всички са там поради една и съща причина - музиката.

Музиката е нещо, което всеки на земята може да споделя. Музиката е начин за нашето лечение. Тя ни обединява и ни прави щастливи. Тя ще продължи да прави това за нас.

Ние ще продължим в памет на онези, които загубихме, хората, които ги обичат, моите фенове и всички засегнати от тази трагедия. Те ще бъдат в моето съзнание и в сърцето ми всеки ден и аз ще продължа да мисля за тях във всичко, което правя всеки ден до края на живота си.

Ари".

Това е първото официално изявление на певицата след трагичните събития в понеделник вечерта, след които тя отмени концертите си в Европа до 5-и юни.
В момента Честито 12:00 - 15:00
  • Hristina Farmaki Pes Mu Ti Su Fteo 12:41 в момента
  • Maksim Pak Sam Jiv 12:37 Предишна
  • Mejasi, Lana Jurcevic Duplo Slade 12:33 Предишна
  • Galena, Gamzata Neudobni Vaprosi 12:30 Предишна
  • Giannis Ploutarxos Min Stamatas Na M'Agapas 12:22 Предишна
  • Nelina Zagradil E Mamo Dyulger Dobri 12:19 Предишна
  • Cvetelina Yaneva Oshte Kolko Noshti 12:14 Предишна
  • Natasa Djordjevic Gori Zivot 12:10 Предишна
  • Emilia Samo Moy 12:05 Предишна
  • Aleksandra Mladenovic Nema Ljubavi Da Nije Bolela 11:59 Предишна

Програма

10:00 - 12:00 ВИП зона

12:00 - 15:00 Честито

15:00 - 18:00 Усмивки с Деси

18:00 - 19:00 Най-добрият микс от песни

19:00 - 23:00 Честито