VICTORIA с нов сингъл 06 ноември, 2021

VICTORIA с нов сингъл
social Снимка: Ангел Захаринов

Премиерата на „The Worst” е част от участието на VICTORIA в престижния международен музикален форум MIDEM, който ще се проведе в средата на ноември.

Там тя ще е българският представител в програмата Talent Exporter, даваща ѝ възможността да презентира своята музика пред изявени професионалисти от световния шоу бизнес.

Родната звезда е сред едва 12-те внимателно селектирани артисти от цял свят. Българското участие се осъществява с подкрепата на Министерството на културата на Република България.

Режисьор на live-видеото „The Worst” с премиерна дата 12-ти ноември и част от поредицата - „The Next Page”, е Виктория Караколева, която е плътно до рамото на Лигна Студиос, продуцент на VICTORIA. В трилогията „The Next Page” участват талантливите танцьори Васил Золумов и Тея Радева, a съавтор на концепцията е Димитрис Георгиев.

VICTORIA е българският представител на конкурса Евровизия 2020 и 2021. През последните две години тя успя да се превърне в един от най-разпознаваемите български артисти в международен план, което единствено може да мотивира нея и екипа ѝ. Фокусът вече е поставен изцяло върху международната ѝ кариера.

Както самата VICTORIA споделя, „Много малко емоции могат да се конкурират с това да имаш шанса да представяш страната си пред целия свят. Точно това чувство е един от основните ми творчески двигатели и заради него вече работя по следващо парче, което ще представя съвсем скоро.“

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация