Тор превзема кината с любов, рокендрол и гръмотевици 08 юли, 2022

Тор превзема кината с любов, рокендрол и гръмотевици
social Снимка: Forum Film Bulgaria

Един от най-обичаните Отмъстители, Тор Одинсон се завръща с най-предизвикателното, най-личното и най-забавното солово приключение до момента – Тор: Любов и гръмотевици.

Епичната продукция, плод на несравнимото въображение на носителя на „Оскар“ Тайка Уайтити (Тор: Рагнарок, Джоджо Заека), предлага едновременно истински трогателна история, впечатляващ космически екшън, много хумор и незабравим рокендрол саундтрак.

В Тор: Любов и гръмотевици Тор (Крис Хемсуърт) се оказва на кръстопът и несигурен как да продължи с живота си, се отправя на пътешествие в търсене на вътрешен мир. Плановете му за постигане на душевен покой обаче се разпадат с гръм и трясък, когато съдбата го среща с безпощадния галактически убиец Гор – Касапина на богове (Крисчън Бейл), заклел се да унищожи всички божества. В добавка Тор открива, че вече не е и единственият и неповторим Бог на гръмотевиците, тъй като бившата му приятелка Джейн Фостър (Натали Портман) е успяла да овладее силата на магическия Мьолнир и се е превърнала в Могъщия Тор.

Още звездни актьори се включват в Тор: Любов и гръмотевици - Крис Прат, Дейв Батиста, Шон Гън, Вин Дизел, Брадли Купър и Ръсел Кроу.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация