Софи Маринова обяви семеен проект 05 юли, 2020

Софи Маринова обяви семеен проект
social Снимка: facebook

Софи Маринова зарадва почитателите си с новината, че скоро ще издаде много специална песен. Тя е записала парчето съвместно с майка си, а в клипа е участвал баща й. Засега заглавието и датата за премиерата остават тайна.

Видеото е снимано в махалата в Етрополе и всички съседи се притекли „на помощ“.

„Щастлива съм да ви споделя, че записах най милия дует в живота си, с моята майчица, а днес бяха и снимките към него. За видеоклипа се доверих отново на моя приятел и любим режисьор Людмил Иларионов – Люси. Записвала съм много песни, снимала съм много клипове, но никога не съм била толкова щастлива и емоционална на мой проект. Тази песен ще остане в сърцето ми завинаги, защото вътре пея с моята майка, а баща ми участва във видеото... Вълнувам се много и очаквам с нетърпение премиерата на песента. Заглавието ще запазя в тайна“, написа изпълнителката в социалните мрежи.

Днес Софи публикува и кадри от снимките на клипа към дуета с Константин "Проблем". Певицата се похвали и с това, че си е направила личен канал в YouTube, където ще информира феновете си за всичко свързано с нея и музикалните й проекти.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация