Слънчева и сравнително топла неделя 03 октомври, 2021

Слънчева и сравнително топла неделя
social Снимка: БТА

В неделя ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен източен вятър, в Източна България – от североизток. Ще се затопля и максималните температури ще са между 18° и 23°.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен предимно северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 15°, на 2000 метра - около 9°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще продължи да духа умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-20°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

През нощта времето над страната ще бъде ясно, над крайните източни райони с ниска облачност. Вятърът ще отслабне, в много райони стихне и в отделни котловини на Западна България ще има слани. Минималните температури в повечето райони ще бъдат между 2° и 7°, в София 3°-4°. В понеделник над по-голямата част от страната ще бъде слънчево. Ниска облачност ще има само над крайните източни райони. Ще духа слаб източен вятър. Дневните температури още малко ще се повишат и максималните ще бъдат между 20° и 25°.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация