Ще бъде предимно слънчево и с приятни температури 12 септември, 2021

Ще бъде предимно слънчево и с приятни температури
social Снимка: pixabay.com

Времето ще бъде предимно слънчево, главно над южните и източните райони ще има временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 25° и 30°.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 25°-27°. Температурата на морската вода е 23°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над Рило-Родопската област облачността временно ще се увеличи, но валежи са малко вероятни. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - около 12°.

Новата седмица ще започне със слънчево време. В сряда ще има по-значителни временни увеличения на облачността и вероятност за изолирани краткотрайни валежи след обяд, в североизточните и планинските райони. Максималните температури в по-голямата част от страната ще са между 25° и 30°.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация