Седмичен хороскоп 4 - 10 октомври 03 октомври, 2021

Седмичен хороскоп 4 - 10 октомври
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН ️- още в понеделник имате зелена светлина за бизнес. Късметът ще бъде с вас в преговорите, които ще направите. Среща със стар познат може да се окаже доста ползотворна. Новолунието в сряда е в опозиция на вашето Слънце. Понякога това е пик на нещо, което сте захванали през март тази година. Вероятно доста от вас може да разрешат казуси, чакащи времето си. При други обаче не изключвам и раздор вкъщи или на служебното място. В четвъртък с транзита си в Стрелец, богинята на красотата ще ви изненада с огнената си стихия. Тя ще удари приятелско рамо, за да не се чувствате самотни. Уикендът се отдайте на спокойствие с половинката или изразходете малко енергия в спорт.

ТЕЛЕЦ ️- началото на седмицата ще накара представителите на зодията да започнат работа на пълни обороти. Някой от тях могат да имат и грижа покрай домашните любимци. Новолунието в средата на седмицата е управлявано от Венера, а това е и тяхната управителка. Което ще рече, че късмет ще имат и те. Преминаването на Венера в Стрелец в четвъртък ще ги предизвика да отпуснат душата си и да погледнат по авантюристично.

БЛИЗНАЦИ️ - щастлива седмица за Близнаците. Въздушен знак и Новолуние във въздушен знак. Време е да помислят за забавления и любов. След сряда някой представители могат да инициират нов бизнес проект, но съветвам да изчакат до 19-ти, когато Меркурий ще бъде директен.

РАК ️- скъпи Раци, това, което обичате най-много сега ще ви съпътства. Грижа за семейство и деца. Понеделник и вторник може да изхвърлите ненужното. С Новолунието в сряда е вероятно да имате определени конфликти, особено с майчината фигура. Ако сте решили да инвестирате в нов имот, изчакайте още няколко дни.

ЛЪВ️ - представителите на сценичното изкуство ще жънат успехи. От сряда до неделя е възможно да получите покана за среща или някакво празненство. Доста от представителите ще имат занимания и с братя или сестри. Други вероятно ще се наложи да пътуват или подписват договори!

ДЕВА ️- първите два дни за Девите са спокойни и ползотворни. Продължава времето ви за медицински прегледи и здравословен режим. От средата на седмицата може да сте изненадани от прехвърлянето на имот или е време за застраховки. Отделете време и за почивка.

ВЕЗНИ️- скъпи Везни, тази седмица сте късметлии. Ново начало за вас от сряда натам. Нови запознанства, връзки и любови. Сега имате кураж да направите тъй желаните крачки. Вероятно може дори да решите да сменяте имиджа си. Бизнес партньорства, които имате ще са успешни.

СКОРПИОН️ - тази седмица от вас се изисква колкото може повече релакс. Може да пътувате или посещавате спа процедури. Всичко, което трябва да си отиде е добре да се случи. Финансите през този период е важно да бъдат съхранявани добре. За тези, които се занимават с кино, фотография или изкуство е чудесна седмица.

СТРЕЛЕЦ️ - и тук седмицата ще бъде добра. Особено след четвъртък, когато Венера влезе във вашия знак. Мечтите започват да се сбъдват. Срещи с приятели, радост с децата и нови хобита. Не е изключено да се запишете на нов йога курс. Радвайте се на периода.

КОЗИРОГ️- понеделник и вторник са добри за работа. От сряда може да започне по бавен процес за вас. Сатурн е стационарен, а той е ваш управител. Възможни проблеми с бащинска или шефска фигура. Внимавайте и на любовния фронт, не бъдете обаче скептични.

ВОДОЛЕЙ️ - хубава седмица за Водолеите. След средата очаквайте приключения. Правете си планове, но изчакайте Меркурий да тръгне в нормален ход. Не само той, а и Сатурн е стационарен и спира някой дела. Някой Водолей могат да се запишат да учат или да задълбочат познанията си по духовни теми.

РИБИ️ - вие ще трябва да внимавате повече. Може да се сблъскате с проверки(законови) или проблемни документи по кредити. Средата родените може да вдигат имунитета си. Ако нещо вече е отживяло времето си, разделете се с него.

 

Автор: Даниела Кръстева

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация