Седмичен хороскоп 28 ноември - 5 декември 28 ноември, 2021

Седмичен хороскоп 28 ноември  - 5 декември
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН - за вас ,първите дни на седмицата могат да донесат повече бурни емоции по отношение на половинката. Може да се наложи да водите тих диалог и да отстъпвате. Вторни все пак е доста по-обнадеждаващ за паричните сделки, които имате. Новолунието може да даде разрешаване на заплетен случай или спечелването на проект.

ТЕЛЕЦ - тази седмица е доста важна за Вас, по отношение на брачни въпроси. Сегашните събития дават началото на следващите шест месеца. Обмисляйте добре предложенията, които достигат до вас. Когато дойде ретроградна Венера в Козирог(19.12-29.01) може да има връщане и преразглеждане. 

БЛИЗНАЦИ - първите дни са добри за Близнаците. Ще може да се сработите с колегите и може дори да очаквате помощ от тях. Около четвъртък нов старт в работата. При вас идва приключване на 1,5 г.След това ще поставите новите цели. 

РАК - никак няма да е зле седмицата за представителите на тази зодия. Очаква ви приятна изненада от любим или приятели. Обърнете внимание на децата, може да имате повече емоции там. Някои Раци да очакват и печалба през тази седмица. 

ЛЪВ - малко по-динамично време за вас се очаква. Разговори с роднини и решаване на здравословни въпроси на по-възрастни родители. Новолунието ще ви се отрази добре. Ако планирате местене или смяна на офис действайте. Някои Лъвове може да се задомят също.

ДЕВА - при Девата отново има много срещи и разговори. Може да ви върви в тах и да договорите важни неща. Около края на седмицата е чудесно време за пътуване или обмисляне на решения за имотни въпроси. Добри срещи и помощ от приятел за вас ще донесе Новолунието. 

ВЕЗНИ - неочаквани обрати за Везни. Вие обичате хармонията, но към края на седмицата тя ще бъде нарушена. Обърнете внимание на сметките си. Парите са Фокус сега. Началото на седемдневката е добро, вършете важното тогава. Новолуниетоще даде отражение на кариерата и бизнес договорите ви. Може да решите да сключите такива. 

СКОРПИОН - вашият месец мина, скъпи Скорпиони. Беше напрегнат, но и пълен с моменти на щастие. Сега може да започне нещо ново, което да е с хоризонт до 2023 г. Мислете как ще се презентирате в пространството. При някои от вас може да има суетене около юридически дела или нещо свързано със закона. 

СТРЕЛЕЦ - ето, това е вашият месец. Слънце и Меркурий са при вас, а пък и ще има Новолуние в Стрелец. Добре е да вземете глътка въздух от предходния месец, който беше изтощителен за някои Стрелци. Отново съветвам прегледи и подсилване на имунитета. Може да има и смяна на работа или приемане на още такава. 

КОЗИРОГ - случват се нещата за вас. Надявам се, успяхте да постигнете някой от целите си. Имате възможност да участвате в общи проекти сега или в групи със сходни интереси. Новолунието към края на седмицата ще бъде разчупващо за Козирозите. Проявете гъвкавост и чуйте обратната връзка на приятелите. Не изоставяйте и със заниманията и помощта към децата. 

ВОДОЛЕЙ - понеделник и вторник може да ви сюрпризират с повече служебни ангажименти. Работете здраво и бъдете упорити. Идва и хубаво време. Новолунието може да изненада с ескалация на семейни проблеми или такива свързани с бащинска фигура. Бъдете търпеливи. При други просперитет в мечтите.

РИБИ - за вас също предстои работа. Може да се насладите на пътуване или учене, но само сега. Новолунието ще предизвика пътешествие, което не сте планирали. Може да се наложи и да подписвате договори свързани с работата ви.

 

Автор: Даниела Кръстева

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация