The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 24 - 30 януари

23.01.2022
Снимка: Freepik.com
В понеделник Марс ще премине в Козирог. Ще действаме стратегически и обмислено. Материалното ще завладее целия свят, Марс е мотивацията ни, а сега тя е статус и върхове.

ОВЕН - седмицата ще бъде динамична и предизвикателна. Уран ще действа и ще променя вашите планове. В кариерата може да има смут. Меркурий, които е ретрограден в Козирог ще предизвиква последната деката на Овните да решават семейни въпроси. Не изключвам грижа около по-възрастна фигура.

ТЕЛЕЦ - именно при вас планетата на революцията става директен. Но докато това се случи ще има възможности, които може да не уловите. Ще се борите със зъби и нокти за свободата си. Ако планирате пътувания може и да се отменят.

БЛИЗНАЦИ - вашият управител се движи назад в Козирог. Важно е да прегледате всички документи. Възможни са законови нередности. Може да възникнат и конфликти с половинката, породени от ревност. Въздържайте се от новости точно сега.

РАК - емоционално- любовна седмица бих нарекла тази за Раците. Може би някои представители подготвят нов дом. Сега не е добре да прекъсвате връзка, може след това да съжалявате. Уран ще ви носи усещане за застои, сякаш времето е спряло, но Юпитер ще действа точно обратно.

ЛЪВ - бляскавите доспехи на Лъвовете също ще се намират в гардероба. Сега може би ще облечете работни такива. Стягайте плановете за по- късно. Остава в сила изразходването на енергията и канализирането и на правилно място. В неделя внимавайте при пътуване и шофиране.

ДЕВА - може да намерите време за приятелски срещи и разговори, които ви носят отпускане. Надявам се, сметките са направени вече, както и ревизия на похарченото по празниците. Позволете си забава и игри. Възможни са проблеми около малките наследници, както и отделяне на време за тях.

ВЕЗНИ - очаквате завършването на ретроградните планети. Предполагам сте изморени от въпроси за недвижимите имоти. Сега прекарайте време с най- близките. Някои разговори с тях могат да прерастнат в конфликти. Възможни са и ремонтни дейности.

СКОРПИОН - каквото и да се случва, планетата на разширението ще бъде до вас. Мисля, че това е последна седмица на търпение. Не изключвам конфликти със съседи, или братя и сестри. За начинанията ви - още много малко търпение. Внимавайте в неделя при шофиране или пътуване. Някои ваши графици ще се променят.

СТРЕЛЕЦ - очаква ви ремонт на дом или офис. Също не изключвам и козметични процедури по вас. Обичате блясък и големи предмети. Може да решите да обновите гардероба, ако все още не сте го направили. Парите са от особено значение сега, инвестирайте ги правилно.

КОЗИРОГ - прекалено много планети има в Козирог сега, и то ретроградни. Вие сте най-засегнати от тях. Може да смените външен вид или начин, по които се презентирате в обществото. Венера е спряла, така че финансите няма да текат толкова лесно. Меркурий пък ще се опитва да промени и общуването ви.

ВОДОЛЕЙ - вие сте другият засегнат знак сега. Тъй като Уран е стационарен може това да ви създаде здравословни проблеми. Въздържайте се от пътувания и работа с машини. Доста планове ще се променят. Пазете нервите си. Опитайте разходки сред природата.

РИБИ - може би най-малко засегнати ще бъдете вие. Ако имате проблеми, те ще са при приятелите ви. Може да има конфронтация. Но Юпитер ще казва тежката си дума и ще ви даде зелена светлина.

 

Автор: Даниела Кръстева

В момента Капучино 07:00 - 10:00
  • Marinko Rokvic Prsten 09:32 в момента
  • Zafeiris Melas Pernao Fasi 09:25 Предишна
  • Magi Djanavarova Davam 09:19 Предишна
  • Goga Sekulic Kad Si Na Dnu 09:15 Предишна
  • Mascota, D Trax 09:14 Предишна
  • Karlos Nima Tova E Krayat 09:05 Предишна
  • Konstantinos Argiros Ksimeromata 08:58 Предишна
  • Deniya Pencheva Kemene 08:54 Предишна
  • Galena, Gamzata Neudobni Vaprosi 08:49 Предишна
  • ATB, Topic, A7S Your Love (9PM) 08:42 Предишна

Програма

06:00 - 07:00 Най-добрият микс от песни

07:00 - 10:00 Капучино

10:00 - 13:00 ВИП зона

13:00 - 16:00 Честито

15:00 - 16:00 Най-добрият микс от песни