The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 23-29 май

22.05.2022
Снимка: Freepik.com
Слънце и Юпитер в приказен аспект ще ни зарадва в началото на седмицата. Ще бъдем благородни, помагащи. Седмицата като цяло ще бъде динамична, предизвикателна и ползотворна.

ОВЕН
Едни от големите късметлии сте вие. Марс влиза при вас, Юпитер е там, какво още може да се желае. Бъдете активни във всички сфери, обърнете специално внимание на любовта. Ще бъдете в приятни компании с половинка, а работата ви ще има напредък.

ТЕЛЕЦ
Предстои ви седмица на активност. Може да има тимбилдинги, пътувания и тържества. Специално внимание може да обърнете на контактите ви в чужбина. От събота, когато Венера влезе при вас, може да получите доход, увеличение и просперитет.

БЛИЗНАЦИ
Някоr планове е вероятно да се объркат. Меркурий е ретро. Може би ще преразгледате приятелства, мечти и каузи, за да ги подновите още по-добри след 3-ти юни. Любовни въпроси също ще занимават ежедневието ви.

РАК
Възможни са конфликти с по-възрастни и авторитети. Особено за родените в началото на зодията. Прегледайте здравето си също. Конфликти и на работното място. След събота нещата стават доста по-позитивни в същите сфери.

ЛЪВ
Една красива седмица чака представителите на най-благородния знак. Тъй като повелителят на щастието е в приятелска на вас стихия, бъдете готови за пътешествия по други земи. Не само буквално, но и преносно. Пътуване и към вас самите. Също курсове, семинари и лекции.

ДЕВА
Ще се учите да бъдете приспособителни, това все пак не ви е чуждо, вие сте подвижен знак. Ще изживеете дълбоки емоции, осъзнавания и може би прочиствания. Не изключвам и имотни казуси, но пак съветвам да изчакате с тях.

ВЕЗНИ
Родените в първа декада могат да се запитат какво се е случвало преди 12 г.и свързано ли е с партньорски връзки. Сега сте на същото място, но вече доста помъдрели. Вероятно ще има успех за тези от вас, родени в края на зодията.

СКОРПИОН
Интензивно се случват при вас нещата в работен план. Възможно е да не вървят по ваш контрол, което е знак да се отпуснете и доверите. Очаквайте промени около ежедневието си. Също вижте и здравето.

СТРЕЛЕЦ
И тази седмица ще разширявате бизнес и печалба. Хубаво време за Стрелците, занимаващи се със спорт и изкуство. Родените в началото може да заменат нов живот, или да родят друг проект. Помощ към сбъдване ще имате.

КОЗИРОГ
Първа декада са по-засегнати сега. Възможни са конфликти с майка, както и проблеми с кости, гръб и зъби. Ако довършвате ремонтни дейности е Ок период. Средата родените ще празнуват, а тези в края на зодията ще променят доста от житието и битието си.

ВОДОЛЕЙ
Запътили сте се към по-философски теми, търсите екзистенциални отговори. Ще намерите част от тях. Вероятно ще сте участници в инициативи свързани с нови предложения. Активност при всички положения.

РИБИ
Една тема ще е важна- пари. Финансите са първото нещо за тази седмица. Другото е имоти, продажби (за покупки не е сега момент). Погрижете се и за здравето, както и за почивката си.

Автор: Даниела Петрова

В момента Най-добрият микс от песни 06:00 - 12:00
  • Traycho Sinapov Sitno Shopsko Horo 05:57 в момента
  • Extra Nina Oy Petre Petre 05:53 Предишна
  • Boyka Dangova, Denislav Nankov Goro Le Goro 05:50 Предишна
  • Ibro Lolov Shopsko Horo 05:46 Предишна
  • Gloria Ah Kade E Moyto Libe 05:42 Предишна
  • Ivana Ako Si Maj 05:38 Предишна
  • Ivan Gocev, Sofia Goceva Cafnalo Cveke Shareno 05:33 Предишна
  • ork.Horo Ruse Velikovo Horo 05:30 Предишна
  • Vili Ray Gleday Me Libe 05:27 Предишна
  • Iva Davidova Mari Mariyko 05:23 Предишна

Програма

05:00 - 06:00 Любими български народни песни и танци

06:00 - 12:00 Най-добрият микс от песни

11:00 - 12:00 ДОКТОР ЗДРАВЕ

12:00 - 16:00 Честито

16:00 - 17:00 Ретро микс