Седмичен хороскоп 23-29 май 22 май, 2022

Седмичен хороскоп 23-29 май
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН
Едни от големите късметлии сте вие. Марс влиза при вас, Юпитер е там, какво още може да се желае. Бъдете активни във всички сфери, обърнете специално внимание на любовта. Ще бъдете в приятни компании с половинка, а работата ви ще има напредък.

ТЕЛЕЦ
Предстои ви седмица на активност. Може да има тимбилдинги, пътувания и тържества. Специално внимание може да обърнете на контактите ви в чужбина. От събота, когато Венера влезе при вас, може да получите доход, увеличение и просперитет.

БЛИЗНАЦИ
Някоr планове е вероятно да се объркат. Меркурий е ретро. Може би ще преразгледате приятелства, мечти и каузи, за да ги подновите още по-добри след 3-ти юни. Любовни въпроси също ще занимават ежедневието ви.

РАК
Възможни са конфликти с по-възрастни и авторитети. Особено за родените в началото на зодията. Прегледайте здравето си също. Конфликти и на работното място. След събота нещата стават доста по-позитивни в същите сфери.

ЛЪВ
Една красива седмица чака представителите на най-благородния знак. Тъй като повелителят на щастието е в приятелска на вас стихия, бъдете готови за пътешествия по други земи. Не само буквално, но и преносно. Пътуване и към вас самите. Също курсове, семинари и лекции.

ДЕВА
Ще се учите да бъдете приспособителни, това все пак не ви е чуждо, вие сте подвижен знак. Ще изживеете дълбоки емоции, осъзнавания и може би прочиствания. Не изключвам и имотни казуси, но пак съветвам да изчакате с тях.

ВЕЗНИ
Родените в първа декада могат да се запитат какво се е случвало преди 12 г.и свързано ли е с партньорски връзки. Сега сте на същото място, но вече доста помъдрели. Вероятно ще има успех за тези от вас, родени в края на зодията.

СКОРПИОН
Интензивно се случват при вас нещата в работен план. Възможно е да не вървят по ваш контрол, което е знак да се отпуснете и доверите. Очаквайте промени около ежедневието си. Също вижте и здравето.

СТРЕЛЕЦ
И тази седмица ще разширявате бизнес и печалба. Хубаво време за Стрелците, занимаващи се със спорт и изкуство. Родените в началото може да заменат нов живот, или да родят друг проект. Помощ към сбъдване ще имате.

КОЗИРОГ
Първа декада са по-засегнати сега. Възможни са конфликти с майка, както и проблеми с кости, гръб и зъби. Ако довършвате ремонтни дейности е Ок период. Средата родените ще празнуват, а тези в края на зодията ще променят доста от житието и битието си.

ВОДОЛЕЙ
Запътили сте се към по-философски теми, търсите екзистенциални отговори. Ще намерите част от тях. Вероятно ще сте участници в инициативи свързани с нови предложения. Активност при всички положения.

РИБИ
Една тема ще е важна- пари. Финансите са първото нещо за тази седмица. Другото е имоти, продажби (за покупки не е сега момент). Погрижете се и за здравето, както и за почивката си.

Автор: Даниела Петрова

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация