The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 21 - 27 ноември

20.11.2022
Снимка: Freepik.com
На 24 ноември ни очаква новолуние в Стрелец - възможност за ново начало и чудесно време за стартиране на взаимоотношения и проекти.

Следващата седмица ще стартира със съвпад между планетата на комуникацията, Меркурий, и Венера, планетата на любовта. Ще можем да изразим любовта си по-лесно от обикновено. Моментът ще бъде подходящ да покажем признателност към някого чрез подарък. Вероятно е да получим комплимент, покана, или дори пари. В понеделник е удачно да поискате услуга или да поканите някога на среща. Старите приятелства могат да бъдат подновени.


В четвъртък ни очаква новолуние в Стрелец. В астрологията новолунието предлага ново начало и е чудесно за стартиране на взаимоотношения и проекти. Тъй като Стрелецът е приключенски и огнен знак, новолунието ще ни предложи нови възможности за пътуване и учене. То ще ни вдъхнови да поемаме рискове и да преследваме това, което най-силно желаем. В същия ден Луната ще направи съвпад с Венера и Меркурий. Тези аспекти ще донесат хармония в живота ни. Ще се почувстваме емоционални, грижовни, любящи и комуникативни.


През уикенда Луната ще бъде в Козирог носейки стабилност и спокойствие в дома. Ще се радваме на тихо удовлетворение от добре свършена работа.

Овен
Ще излезете от черупката си, развълнувани от нови изживявания, които ви изваждат от рутината. Влизането на Слънцето в Стрелец ще се отрази отлично на самочувствието ви. Ще кипите от увереност и творческа енергия. В четвъртък новолунието в Стрелец може да доведе до благоприятни промени във вашия любовен живот. Директното движение на Юпитер може да ви помогне да се освободите от недоволството и сложните проблеми от миналото.

Телец
Тази седмица може да разрешите емоционални и финансови проблеми. С парите и любовта ще действате по-стратегически, отколкото спонтанно. Директното движение на Юпитер ще вдъхне свежест в социалния ви живот. Връзката ви с някого е мотиватор за справяне с проблем. Финансовите въпроси ще изискват известно преразглеждане и реорганизиране.

Близнаци
Планетите постепенно се преместват във вашия партньорски сектор и вашият социален живот започва да се разгорещява. Фокусът ще се измести върху партньорствата. В страхотна форма сте за преговори, съвети и споразумения. Към края на месец ще се чувствате по-способни да се справите с отговорностите си и да поемете лидерството.

Рак
Ще бъдете по-практични в ежедневието си. Изпитвате повече удоволствие от организирането и домашните дейности. Съсредоточете се върху това да давате най-доброто от себе си, вместо да позволявате липсата на посока да попречи на продуктивността. Стремете се да укротите нетърпението, което може да доведе до объркани ситуации. Новолунието на 24-ти може да ви донесе нов старт в работата.

Лъв
Ще бъдете романтично настроени, а от 24-ти нататък близка връзка може да се възобнови или разгорещи. Отношенията ви и обратната връзка с околните ще се подобрят. Ще бъдете по-наясно с чувствата си. Предстои ви много силен период за романтични и творчески търсения – период в който може да обърнете внимание и на хобитата си.

Дева
Ще търсите повече практичност, комфорт и сигурност. Периодът е силен за подобряване на семейния ви живот. Също така ще бъде предпазливи в любовта и консервативни с парите. Юпитер се обръща директно в сряда и попада във вашия сектор на партньорствата – ще изпитате по-малко страх и повече радост в отношенията си. Приятни хора ще се появят или завърнат в живота ви.

Везни
Тази седмица ще отделите време на учене и личните ви интереси. Новолунието в Стрелец допълнително ще разпали желанието ви да се свързвате, да общувате и да споделяте идеи с околните. Ще извлечете ползи от писане, стартиране на проекти и създаване на нови приятелства. Здравето ви също ще бъде добро.

Скорпион
Навлизате в период, в който ще увеличите способността си да печелите. Ще бъдете заети с управлението на финансите си. Вероятно ще се появят възможности за правене на пари и мотивацията да се възползвате от тях се увеличава. Нараства желанието ви за комфорт и лукс. Седмицата е силна за преговори и за добри покупки.

Стрелец
Ще обърнете повече внимание на дома и семейството. Директното движение на Юпитер, който управлява слънчевия ви знак, ще увеличи вашия ентусиазъм и радост, особено в личната сфера. Ще се радвате на повече жизненост – нещата около вас се възобновяват. Въпреки това внимавайте за импулсивна реч, тъй като думите ви имат много по-голямо въздействие от обикновено и търпението ви може да се изчерпи!

Козирог
Ще се изправите пред предизвикателства в работата и в ежедневието ви. Стремете се към компромис и умереност. Дайте си време за взимане на важни решения. От четвъртък нататък ще може да се откажете от нещата, от които вече не се нуждаете, и да се погрижите за психическото си здраве. Ще имате възможността да се върнете към планове и мечти, които сте зарязали.

Водолей
Вдъхновението ще дойде внезапно при вас. Вероятно е да срещнете специален човек чрез социалните мрежи или чрез приятели. Напрежение може да се появи в отношенията ви – не притискайте хората твърде много. Ако сте изпитвали затруднения с финансите, скоро ще ги разрешите. Вярата във вашите способности и умения ще се увеличи.

Риби
Време е да разрешите проблемите в личния си живот. В работата неща ще вървят по-бавно, но ще имате възможността да вдъхнете нов живот в план или проект. Може да намерите повече удоволствие в работата или отговорностите си и може да смекчите или подобрите репутацията си. Има общо чувство на хармония и сътрудничество около вас, което ви позволява най-малкото да работите в мир.

Автор: Велислава Димитрова
Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника

В момента Най-добрият микс от песни 00:00 - 05:00
  • Marinko Rokvic Prsten 09:32 в момента
  • Zafeiris Melas Pernao Fasi 09:25 Предишна
  • Magi Djanavarova Davam 09:19 Предишна
  • Goga Sekulic Kad Si Na Dnu 09:15 Предишна
  • Mascota, D Trax 09:14 Предишна
  • Karlos Nima Tova E Krayat 09:05 Предишна
  • Konstantinos Argiros Ksimeromata 08:58 Предишна
  • Deniya Pencheva Kemene 08:54 Предишна
  • Galena, Gamzata Neudobni Vaprosi 08:49 Предишна
  • ATB, Topic, A7S Your Love (9PM) 08:42 Предишна

Програма

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 05:00 Най-добрият микс от песни

05:00 - 06:00 Любими български народни песни и танци

06:00 - 07:00 Най-добрият микс от песни

07:00 - 10:00 Капучино