The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 21 - 27 март

20.03.2022
Снимка: pixabay.com
В следващите 30 дни ще можем да се заявяваме и отстояваме, добре е обаче да не сме твърде агресивни, защото Овен е знак на войните и импулсивните решения. Ще важи правилото три пъти мери, един път режи.

ОВЕН - Слънцето вече е при вас, приятели. Започва месец пълен с изненади. В никакъв случай няма да липсва кураж в ежедневието ви. По-внимателни бъдете около вторник. Шофирайте внимателно, не работете с огнестрелни оръжия или остри предмети. А от неделя, когато и Меркурий ви навести ще засилите речта си стократно. Само я използвайте правилно.

ТЕЛЕЦ - През тази седмица са възможни противоречия с приятели, но знаем, че във всеки спор се ражда истина. Особено във вторник. В този ден също са възможни несъгласия с групи, в които членувате. В сряда Луната прави хубави аспекти с Венера и Марс и ще се почувствате заредени отново в приятелска компания и с любим човек. Завършвате седмицата с още повече хъс и спортни постижения.

БЛИЗНАЦИ - При Вас ще има раздвижване в работата. Определено разговорите на високо равнище или с шефовете могат да ви докарат до бунт, особено в първите два дни. Сряда и четвъртък ще имате късмет в компании и с по-възрастни от вас. Завършвате добре, желателно е да общувате именно тогава по-важни теми.

РАК - Хубава седмица за вас, но първите два дни ще ви изнервят. Сякаш няма да ви стига времето за всичко. В сряда е прекрасно време за пътуване и оптимизъм. Възможни са и юридически казуси. Тогава съветвам да водите повечето си дела. От неделя настава по-бурно време за родените в първите дни. Пестете се.

ЛЪВ - По-носталгична седмица за Лъвовете от гледна точка на кредитни и финансови въпроси. Някой може да не се чувстват добре и здравословно, особено вторник. Ако искате да правите имотни сделки нека е в сряда. След неделя и за вас започва по-сигурен период.

ДЕВА - За Дева ще има известни спънки в бизнес партньорствата. Несъгласие и разминаване в гледните точки. Това обаче няма да доведе до големи сътресения. По-вероятно е да изкарате агресията си върху семейните отношения. Също са възможни конфликти.

ВЕЗНИ - Ще се наложи да се приспособявате към ситуации касаещи работата и колегите ви. Във вторник внимавайте с това. Също и със здравословното състояние. Може да възникнат проблеми, особено за родените последните 2-3 дни на зодията. За вас също от неделя започва по-благоприятно време.

СКОРПИОН - Няма да е лоша седмицата за Скорпион. Само вторник ще бъде натоварен от гледна точка на любов и деца. Там може да има спор или грижи. След това ще се отдадете на хоби и забавления. Не изключвам и нови любовни приключения.

СТРЕЛЕЦ - Семейството ще е приоритет сега. Грижи покрай майчина фигура във вторник. Сряда е ваш ден, за това свършете необходимото. Може би ще имате имотни въпроси за оправяне или отдаване под наем на такива. Ремонтни дейности също. Обаче при вас няма да липсват и тържествата.

КОЗИРОГ - Срещи със съседи очаквайте. В началото на седмицата може да не са от най-добрите, но петък и събота ще ви върви. Тези, които ще пътуват могат да стягат спокойно багаж. Ако пък ви предстоят изпити също се подгответе за добър резултат.

ВОДОЛЕЙ - Пазете тялото и здравето си. Началото е изпълнено с конфликтни ситуации и осуетяване на плановете ви. Може да възникне проблем с техника, кола, интернет. Пазете нервната си система. От сряда ще се раздвижи енергията и може да дойдат повече пари към вас.

РИБИ - Мисля, че срещите на планетите в Риби ще раздвижат доста енергията ви. Определено ще се чувствате пълни с живот. Все пак се пазете от измами и задкулисни игри. Това, особено във вторник може да ви напрегне. Събота е доста вълнуваща и дълбока. Ще водите разговори, които ще идват от интуицията ви.

 

Автор: Даниела Кръстева

В момента ВИП зона 10:00 - 13:00
  • Marinko Rokvic Prsten 09:32 в момента
  • Zafeiris Melas Pernao Fasi 09:25 Предишна
  • Magi Djanavarova Davam 09:19 Предишна
  • Goga Sekulic Kad Si Na Dnu 09:15 Предишна
  • Mascota, D Trax 09:14 Предишна
  • Karlos Nima Tova E Krayat 09:05 Предишна
  • Konstantinos Argiros Ksimeromata 08:58 Предишна
  • Deniya Pencheva Kemene 08:54 Предишна
  • Galena, Gamzata Neudobni Vaprosi 08:49 Предишна
  • ATB, Topic, A7S Your Love (9PM) 08:42 Предишна

Програма

07:00 - 10:00 Капучино

10:00 - 13:00 ВИП зона

13:00 - 16:00 Честито

15:00 - 16:00 Най-добрият микс от песни

16:00 - 19:00 Усмивки с Мария