Седмичен хороскоп 20 - 26 юни 19 юни, 2022

Седмичен хороскоп 20 - 26 юни
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН -  Една изключителна седмица за вас. Още от понеделник ще ви тръгне по вода с проекти. Очаква ви работа, повишаване на доходи и при някой нова любов. След сряда, родените в първите 3-4 дни на зодията са податливи на главоболие или проблеми с очите.

ТЕЛЕЦ -  При вас също предстои старт на лятото. След сряда ще ви се случват нещата по-добре. Определено парите са важни сега. По отношение на здравето, звездите ще са благосклонни. Очаква ви страст и любов.

БЛИЗНАЦИ -  Ведра и позитивна седмица за бъбривите Близнаци. Като цяло всички дни са интересни за вас. Венера ще се премести и може да се заемете с пътувания, но и с работа. Много нови контакти.

РАК -  Ще ви честитим новата лична година, Раци. От сряда е вашият период. Родените в първа деката да бъдат внимателни с покупко-продажба на имот. Вероятни са обърквания. Останалите от зодията ще се радват на слънчеви дни в душата си.

ЛЪВ -  Пригответе се за силен старт. Понеделник и вторник са възможни нови приключения и любов. От четвъртък може да очаквате нов проект, хоби или талант. Бъдете отворени за всичко.

ДЕВА -  Този знак може да сменя длъжност или работа. Тези, които са родени към края да пазят здравето си. Внимавайте с храната. Летните месеци е хубаво тя да е лека. От сряда ще има рамо и за вас по отношение на ежедневието. Започва да се нарежда.

ВЕЗНИ -  Чудесно време са понеделник и вторник за пътуване с половинката. Трепети на този фронт. Ако планирате бизнес свързан с чужбина сте на прав път. От сряда е възможно да се разразят конфликти с партньор за родените в началото.

СКОРПИОН -  Слънцето в Рак ще подкрепи родените в началото на зодията. Водни знаци са това, така че дълбоки чувства и страстни дни. Може да има зачеване на нов живот или също нов проект. От гледна точка на финанси също се получават нещата.

СТРЕЛЕЦ - Вие сте известни с пътешествията. Ами, това и очаквайте. Много нови контакти, свързани и с чужди държави. Може да се запишете на курс за чужд език. Възможни са проблеми с някой договори от петък натам.

КОЗИРОГ -  При вас са възможни конфликти на работното място. Може да не се разберете с авторитетна фигура и да имате недоразумения там. Също е възможен ремонт или смяна на офис. 

ВОДОЛЕЙ -  Хубава седмица изпълнена с приятелска компания и подкрепа. Общо взето ще участвате в мероприятия, каузи и мащабни проекти. Но също така е възможно да решите да се занимавате с още нещо.

РИБИ -  От сряда са добри дни. Ще пътувате, ще се занимавате с духовни теми. Може да има добро стечение на обстоятелствата в работата. Помислете  за море и всякакви водни процедури.

 

Автор: Даниела Петрова

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация