The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 20 - 26 декември

19.12.2021
Снимка: Freepik.com
Седмицата започва с доста уют и семеен дух с Луна в Рак. Това е период на подобрения, пътувания и приказки с приятели

ОВЕН -  Позитивна и грандиозна седмица за представителите на Овен. Късмет по отношение на вярванията и разширяване на хоризонта. Доста от вас ще прекарат Коледа зад граница. Очакват ви здрави разговори разгръщане на новите идеи. Успешни финансови сделки и просперитет.

ТЕЛЕЦ  - Третата квадратура на Сатурн и Уран е при вас, особено родените втора и начало на трета декада. Не се инатете, а използвайте тази възможност за гъвкавост. Промяна във финансовата ви култура, интеграция на нови пътища. Не се страхувайте от промяната. Слънцето в Козирог ще изисква да сте активни и на любовния фронт.

БЛИЗНАЦИ -  Прекарайте празниците в компанията на вашата любов. Доста семейно щастие ще ви съпътства. Бизнес начинанията ще търпят успехи, а изявата и общуването ще са на тези теми. Изненади от половинката и невероятни пътешествия може да очакват Близнаците.

РАК - Бурно ежедневие и за Раците. За вас семейният уют и трапезата са неизменна част от този празник. Може би е време да направите по различна Коледа. Нещо в ежедневието ще се промени. Срещи и приятни моменти с колеги. Някои Раци ще успеят да посрещнат празника в чужбина. Повишено настроение и здрав имунитет.

ЛЪВ  - Игрива ще бъде седмицата. Много от вас ще споделят празника с любим човек. Други ще бъдат влюбени и разгорещени. Облечете бляскавите рокли и правете това, в което сте най-добри- царственото излъчване. Прекарайте време и с децата, игрите ще ви доставят истинско удоволствие.

ДЕВА -  Някои Деви може би ще посрещнат Коледа в нов дом. Други ще се отдадат на семейни тържества. Това, което ви е писано сега е любов и споделеност с най-близките. Срещи с род и хора близки до сърцето ви. Разговори пред камината и храната, която обичате и цените.

ВЕЗНИ - Нови идеи, нови хоризонти и прозрения. Сега вероятно ще пръщите от нестандартни идеи. Очаква ви седмица на разговори, много дипломация и хармония. Връзките ще се развиват както трябва. Пътуванията ще бъдат в графика ви. Срещи и с братя, сестри и съседи.

СКОРПИОН  - Хубава седмица, Скорпиони. Качествата, които се опитвате да променяте цяла година, може би ще успеят да вървят нагоре. Много бизнес ориентирани вероятно ще бъдете. Парите са фокус сега за вас, но  отделете време за почивка и мързел. Чака ви страст.

СТРЕЛЕЦ -  Вашият месец отмина, но Марс е във вашият знак. Това означава кураж за Стрелците. Изява, речи, грандиозност. Надявам се, добре се презентирате този месец. Седмицата е още такава, на лидерство за вас. Семейна обстановка и романтични вечери с любим.

КОЗИРОГ  - Честит Рожден Ден, Козирози. Желая ви просперираща година. Слънцето, ретроградна Венера и Меркурий са при вас. Ще имате време и търпение за новостите, които ви е подготвила 2022 г. Сега си подарете заслужената почивка. Отидете някъде и пуснете всички задържани емоции.

ВОДОЛЕЙ  - И при вас някои мечти започват да се сбъдват. Спомнете си началото на тази година. Третата квадратура засяга вас сега. Но вие обичате неподчинението и революцията. Такива отношения следват с приятелите. Много срещи ви очакват и изяви. Децата също ще бъдат в центъра на вниманието ви.

РИБИ - Може би при някои Риби ще има бонус към заплатата. Възход в кариерата и печалба. Посрещнете празниците със семейството си. Отдайте се на заслужена почивка. Сигурно и при вас ще бъде различна седмица. Намерете баланс между работа и лични отношения. Проявете и емоциите си.

 

Автор: Даниела Кръстева

В момента Най-добрият микс от песни 00:00 - 05:00
  • Kati Garbi To Latos Mou 00:39 в момента
  • Aca Lukas Opet Je Danas Nedelja 00:35 Предишна
  • Rumyana Naley Mi Vino 00:31 Предишна
  • Melina Aslanidou De Vazeis Myalo 00:28 Предишна
  • Dragana Mirkovic Dusu Si Mi Opio 00:24 Предишна
  • Galena, Sergio Pantera 00:20 Предишна
  • Marinela Thelo Na Ta 00:18 Предишна
  • Milica Pavlovic, Sasa Matic Oko Moje 00:15 Предишна
  • Sofi Marinova, Ustata Tochno Ti 00:11 Предишна
  • Maria Korelli Diskolo Antio 00:07 Предишна

Програма

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 05:00 Най-добрият микс от песни

05:00 - 06:00 Любими български народни песни и танци

06:00 - 07:00 Най-добрият микс от песни

07:00 - 10:00 Капучино