The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 19-25 септември

18.09.2022
Снимка: pixabay.com
През новата седмица ни очаква хубав аспект - съвпад на Слънцето с Меркурий. Ще бъдем способни да мислим бързо и ясно,ще общуваме с лекота. На 24.09 - Венера е в неблагоприятен аспект с Нептун. Очакват се проблеми с връзките и финансите.

Овен
Ще усетите натиск от висшестоящи. Изслушвайте вместо да говорите и бъдете внимателни при взимане на важни решения. В края на седмицата проявете повече самодисциплина. Родените във втората декада ще бъдат по-енергични и ще успеят да впечатлят околните.

Телец
Седмицата ще бъде много забързана за вас. Очакват ви важни срещи, а новите хора, които ще се появят в живота ви, е вероятно да бъдат много необикновени и широкоскроени. Комуникацията с околните ще върви гладко, а интимните ви отношения ще се заздравят.

Близнаци
Ще бъдете ефективни и продуктивни. Ако сте необвързани е вероятно да привлечете точния човек. Имате нужда от любов повече от обикновено. Родените в третата декада на Близнаци, ще бъдат склонни да мислят прибързано и не е добре да взимат важни решения. Прекаленото идеализиране и лековерност могат да им донесат разочарования.

Рак
Изпълнени сте със самочувствие и притежавате вътрешен баланс. Отношенията ви с околните ще бъдат хармонични. Сега е моментът да усвоите много информация. Ако учите или имате изпити, ви очакват успехи.

Лъв
Досегашните ви проблеми ще се разрешат. Седмицата е подходяща за запознанства и започване на нови връзки. Ще бъдете комуникативни и изпълнени с енергия. Имате самочувствие и позитивното ви отношение ще направи добро впечатление на хората.

Дева
Ще предприемете малки стъпки към дългосрочните ви цели. Адаптивни сте и предразположени към промени. Имате желание за повече свобода и ще пожелаете да опитате нещо ново. Девите родени в третата декада не трябва да бъдат прекалено лековерни.

Везни
Нарастващият стрес и напрежение могат да ви накарат да се чувствате тревожни и несигурни. Ще се появи възможност, която ще ви донесе успех, но не бъдете твърде самоуверени.
Родените през тази седмица трябва да се фокусират върху целите си за следващата година.

Скорпион
Седмицата ще бъде благоприятни за всички родени под този знак. Чувствате се комфортно и се наслаждавате на живота. Ако сте във връзка, отношенията ви ще претърпят положителна трансформация. Изразявате любовта си лесно и комуникацията с околните ще върви гладко.

Стрелец
Ще ви липсва самоконтрол, а желанието ви да се състезавате с другите, могат да причинят напрежение в отношенията. Опитайте се да бъдете сдържани, за да не кажете нещо, което не мислите. Изслушвайте другите, но не бъдете наивни, тъй като това може да доведе до разочарования.

Козирог
Ще бъдете склонни да работите повече, за да постигнете целите си. Разговорите с другите са приятни и ползотворни, а личният ви и социален живот върви отлично. Отношенията с половинката ви, ако имате такава, ще се заздравят. Ако сте още необвързани, седмицата е благоприятна за срещи с интересни хора.

Водолей
Възможно е да постигнете професионален успех благодарение на вашата инициативност. Взаимоотношенията ви с приятелите и семейството ще бъдат добри. Очакват ви малки, но положителни промени.

Риби
Тази седмица любовният ви живот ще бъде на фокус. Моментът е добър за започване на нова връзка. Нуждата ви от любов е голяма, но различните очаквания могат да причинят напрежение в отношенията. Бъдете предпазливи с хора, които могат да се възползват от вашата доброта и състрадание.

Автор: Велислава Димитрова
Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!В момента Ретро микс 16:00 - 17:00
  • Marinko Rokvic Prsten 09:32 в момента
  • Zafeiris Melas Pernao Fasi 09:25 Предишна
  • Magi Djanavarova Davam 09:19 Предишна
  • Goga Sekulic Kad Si Na Dnu 09:15 Предишна
  • Mascota, D Trax 09:14 Предишна
  • Karlos Nima Tova E Krayat 09:05 Предишна
  • Konstantinos Argiros Ksimeromata 08:58 Предишна
  • Deniya Pencheva Kemene 08:54 Предишна
  • Galena, Gamzata Neudobni Vaprosi 08:49 Предишна
  • ATB, Topic, A7S Your Love (9PM) 08:42 Предишна

Програма

12:00 - 16:00 Честито

16:00 - 17:00 Ретро микс

17:00 - 19:00 Най-добрият микс от песни

19:00 - 23:00 Честито

23:00 - 00:00 Ретро микс