The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 18 - 24 април

17.04.2022
Снимка: pixabay.com
Понеделник ще е най-богатия ден от страна на аспекти и връзки между небесните тела.

ОВЕН -  Внимавайте в понеделник с партньорите си. Възможни са интриги. Първите три дни Слънцето все още подкрепя родените последните дни на зодията. От сряда, когато премине в Телец ще има реална финансова възможност за работата ви.

ТЕЛЕЦ -  Хубава седмица. Честита лична година. Започва ваш месец и ако не сте имали енергия в последните дни, сега това ще остане в миналото. Предстои ви пътуване, по всяка вероятност зад граница. Насладете се на удоволствията и храната.

БЛИЗНАЦИ -  При вас също ще има прекарване на приятно време с приятелите ви. Също е възможно да се сдобиете с наследник. Все хубави новини. Това, за което да бъдете внимателни е раздори на любовния фронт.

РАК -  Може да се занимавате и да прекарате време с бащина фигура или шефска. Но от сряда е благоприятен период за начинания. Възможни са финансови постъпления. Също и тържества. Ще има възможност за компании и прекарано добре време.

ЛЪВ -  Ако ви предстоят изпити е добре да ги вземете в началото на седмицата. След сряда родените в началото на зодията е възможно да имат проблем с общуването. Възможно е пътуване надалеч, което да ви разтовари от ежедневието.

ДЕВА -  Ще похарчите някой лев сега, но удоволствието няма цена. Занимания свързани с имотни въпроси и завещания ще ви занимават. Отдайте се на малко почивка и на вглъбяване в себе си. След сряда е чудесно време и за финансовите ви операции.

ВЕЗНИ -  При Везните и сега ще има казуси с половинката. Но те са обичайни за вас. Харесвате тази тема. Пазете се от явни врагове, които може да ви навредят. В бизнес съдружията са възможни недоразумения, особено в понеделник. Ще завършите позитивно.

СКОРПИОН - Скорпионите също са подкрепени от земната енергия на Слънцето в Телец след сряда. Тяхната тема и тази седмица е работата. Плодове ще берете на това, което посяхте през изминалите дни. Здравето е добре да пазите и да почивате повече.

СТРЕЛЕЦ -  Ще прекарате празниците с любимите хора на сърцето ви. Обичате пътешествията и ще ги имате. По време на тях ще дойдат и нови хобита и идеи, които ще осъществявате тепърва.

КОЗИРОГ -  Празник като празник. Ще го прекарате с фамилията си. Задружност и сплотеност. Така ще определя тази седемдневка. Първата й част е за работа, а края за почивка. Възможни са конфликти в понеделник, но за щастие след сряда нещата се нареждат.

ВОДОЛЕЙ -  И при вас темите са пътувания. Ще прекарате много добро и ползотворно време с най-близките. Това ще ви напълни душата и ще се чувствате страхотно. В събота и неделя и Луната е във Водолей и ще донесе големи компании и разговори.

РИБИ -  Още сте от късметлиите, Риби. Предстои да се занимавате с парични въпроси. Това в началото на седмицата. След сряда може да отделите време за себе си и половинката. Очаква ви пътуване.

 

Автор:Даниела Петрова

Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!

В момента Най-добрият микс от песни 00:00 - 05:00
  • Sasho Roman Galabite Beli 04:13 в момента
  • Petros Iakovidis Tatouaz 04:10 Предишна
  • Ivana Elektra Srce Moje 04:07 Предишна
  • Emanuela Ako Tragna 04:03 Предишна
  • Konstantinos I Pio Wraia Stin Ellada 04:00 Предишна
  • Sasa Matic Probaj Me 03:56 Предишна
  • Anelia Samo Tazi Nosht 03:53 Предишна
  • Triantafylos Ola Akatallila 03:49 Предишна
  • Stoja Bela Ciganka 03:46 Предишна
  • Alisia Cyala Nosht 03:43 Предишна

Програма

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 05:00 Най-добрият микс от песни

05:00 - 06:00 Любими български народни песни и танци

06:00 - 12:00 Най-добрият микс от песни

11:00 - 12:00 ДОКТОР ЗДРАВЕ