The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 17 - 23 януари

16.01.2022
Снимка: Freepik.com
Във вторник Луната ще е във фаза Пълнолуние, а знакът домакин ще бъде Рак

ОВЕН - Пълнолунието в Рак не е в добър аспект с вашето Слънце. Очаквайте проблеми в работата. Нещата ще се бавят и няма да има особено развитие. Може да се суетите около бащинска фигура или да влизате в конфликти с шефовете. Изчакайте по- добри времена. Семейните въпроси също ще са подложени на стрес. Внимавайте и бъдете доколкото е възможно търпеливи.

ТЕЛЕЦ - кулминират и при вас неща свързани с дела или законови въпроси. Сега не е момент за подаване на искове. Някой Телци ще имат новини от чужбина или самите те ще направят пътешествие. Вероятно друга тема, която ще ви занимава са въпросите за образование, лекции и презентации.

БЛИЗНАЦИ - няма да ви е лесно, Близнаци. Навлизате в период на поглед към скритите си ресурси. Понякога обаче това не е лесно. Възможни са договори, които няма да имат точно сега успех. Вероятно ще ги преразгледате. Пазете здравето си.

РАК - Пълнолунието е при Вас. Надявам се успявате да подредите брачните казуси. Те търпят промени още от декември, но след 2-ри този месец може би още по засилено. Основна тема е партньорът. Също може да се пазите и от врагове, които искат да ви навредят. Все пак Юпитер подкрепя родените в началото на Рак и може да донесе дори тъй желаното семейство.

ЛЪВ - Уран ще създаде изненади в работата ви. Някои Лъвове могат да намерят нова или да бъдат освободени от старата. При Вас сега на преден план е здравето. Пазете се и спортувайте. Съветвам занимания, които да изразходват енергията ви. Обърнете внимание на храната и домашните любимци.

ДЕВА - за вас, Деви перипетии в любовните връзки. Може би сте приключили вече такава, Венера е ретроградна. Сега важни са децата, там очаквайте да бъде насочено вниманието. Тези, които искат собствен бизнес съветвам да изчакат. Позабавлявайте се.

ВЕЗНИ - и за Везните сега е малко напрегната седмица. Вероятно обмисляте да сменяте дом или офис. А може би ще се наложи да се погрижите и за вашата майка. Все пак тържества ще има. Връзката ви е на нов път, предстои разгръщане.

СКОРПИОН - доста нови неща сте захванали. От вторник Лунните възли ще бъдат при вас. Южният показва от какво да се освободим. До средата на 2023 г. ще имате възможност. Сега активност по отношение на договори и съдружия, но тъй като и Венера и Меркурий са ретроградни- изчакайте. Юпитер обаче сключва прекрасен аспект с родените в началото и те ще имат късмет.

СТРЕЛЕЦ - паричните въпроси излизат на фокус сега. Всичко свързано с реорганизация на финансите , както и имотни въпроси. Вие също е добре да се пазите повече като здравословно състояния. Другото нещо валидно за вас са кредитни въпроси и застраховки. 

КОЗИРОГ - предполагам много трансформация има при вас. Венера е успяла все пак да ви накара да се замислите за бъдещето. Винаги я свързваме с партньор. По- всяка вероятност сте приключили връзка, която не е необходима. Ако искате да се разкрасявате не е точно сега времето. Февруари ще е по благосклонен към вас.

ВОДОЛЕЙ - изглежда при вас има застои и объркване. Уран е статичен и Меркурий ретрограден във Водолей. Не ви е лесно, но всяко забавяне е необходимо. Вие не обичате това, но ще трябва да се учите. Внимавайте за скрити врагове, които могат да се опитат да ви навредят. Оправяте и комуникация с приятели.

РИБИ -Риби, въпреки подредбата на планетите, вие сте в апогей. Юпитер ви удря рамо, Пълнолунието е във воден знак и аз смятам, че доста ваши мечти ще се сбъднат. Компании и приятелски връзки, срещи с деца и големи обществени каузи.

 

Автор: Даниела Кръстева

В момента Най-добрият микс от песни 00:00 - 05:00
  • Vesna Zmijanac Crne Oci 03:46 в момента
  • Boris Dali Revnost 03:42 Предишна
  • Sotis Volanis Poso Mou Lipis 03:38 Предишна
  • Aca Lukas Pokidan 03:35 Предишна
  • Sinan, Ivi Nevazmojna Lyubov 03:32 Предишна
  • Maria Karlaki Ti Parapano 03:29 Предишна
  • Viki Miljkovic Rdjendan 03:26 Предишна
  • Galena, Faydee Habibi 03:23 Предишна
  • Vasilis Karras Fenomeno 03:20 Предишна
  • Hurricane Do Neba 03:17 Предишна

Програма

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 05:00 Най-добрият микс от песни

05:00 - 06:00 Любими български народни песни и танци

06:00 - 07:00 Най-добрият микс от песни

07:00 - 10:00 Капучино