Седмичен хороскоп 16 - 22 май 15 май, 2022

Седмичен хороскоп 16 - 22 май
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН -  Съветвам ви да не бързате, да останете малко в тишина, тъй като сте от амбициозните знаци, а Пълнолунието ще донесе главоболия чисто физически. Може да имате недоразумения с половинката, така, че още един повод да забавите.

ТЕЛЕЦ -  Срещу вас е Пълнолунието със затъмнение. Емоциите взимат връх от миналия месец. По отношение на работата, на колегите и здравословни такива. Може да има новини от чужбина или събития свързани с други държави.

БЛИЗНАЦИ - До събота е напрегнато. Внимавайте с кариера, политически казуси и шефски фигури. Някой от вас ще се занимават с ремонт. След събота идва ваш месец и бавно ще започват да ви се получават нещата.

РАК -  Възможни са дни с внуци, прекарано време с деца. Емоциите и при вас ще бъдат засилени, вие усещате лунните затъмнения. Нови комуникативни канали ще се открият или вие самите ще научите друг метод за общуване.

ЛЪВ -  Ескалация на психиката ви. Вероятни са проблеми със сърце или нерви. Също със закон и проверки. При доста от Лъвовете може да има раздяла с човек, емоция или имот.

ДЕВА - Мисля, че при вас нещата се подобряват. Ако има казуси те са свързани с половинката ви. Също вероятно биха се появили някой явни врагове, но смятам, че ще се справите с предизвикателството.

ВЕЗНИ -  До събота може да има конфликти с колегите, тайни въпроси за разрешаване или чудене от ваша страна за кариерата. След събота ще бъдете подкрепени от Близнашкото Слънце точно в тези въпроси.

СКОРПИОН -  Любов по време на война! Така определям тази седмица. От една страна ще бъдете влюбени, от друга ще сте недоверчиви точно в тази сфера. Опитайте да пуснете контрола и да се забавлявате. Също време прекарано с децата ви.

СТРЕЛЕЦ -  Дом и смяна на гледната точка. Относно имоти, наследства ще се върти седмицата. Също не изключвам да обзавеждате офис. Може да преосмислите доста от връзките ви с роднини и майчина фигура.

КОЗИРОГ - Не е време за подписване на нови договори, но пък е подходящо за завършване и промяна в съществуващи такива. Може да общувате със съседи или близки родственици. Също при вас пътувания.

ВОДОЛЕЙ - Парите са тема, която ще ви владее съзнанието. Може би ще увеличите приходите си. Не изключвам и дълбок анализ на вътрешните ви потребности, ако си го позволите. След събота са възможни приятелски компании.

РИБИ -  Юпитер вече не е при вас, което не означава, че няма да имате късмет. Означава да действате, а когато дойдат ноември и декември и той пак ви навести, ще приключите с работата върху част от мечтите си.

 

Автор: Даниела Петрова

Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация