The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 14 - 20 март

13.03.2022
Снимка: pixabay.com
Очаква ни седмица с Пълнолуние и преместването на Слънцето в Овен. В понеделник и вторник пестете егоистичните думи, които ще се опитат да излязат.
ОВЕН -  Няколко дни преди рожденият ви ден е важно да съберете сили за новият живот. Съветвам ви да се отдадете на помощ и благотворителност. Пълнолунието ще активира желанието за работа и бизнес срещи, а също и любовта. От неделя вече енергията става динамична и различна.
 
ТЕЛЕЦ -  Ще ви се отрази добре началото, както и Пълнолунието на приятелствата. Не мога да кажа същото за взаимоотношенията със срещуположния пол, особено в петък и събота. Пазете нервите и не избухвайте, Уран се опитва да ви провокира и да се опита да ви накара да искате различни неща.
 
БЛИЗНАЦИ - Отново при вас кариерата е важна. Може да има несъгласие с гледната точка на бащинска фигура или шеф. Това до средата на седмицата. След това може да се възползвате и да разгърнете един от потенциалите си свързан с комуникация и технология.
 
РАК - При вас кипи еуфория с наследствените имоти, завещания, застраховки. Парите са необходима и важни в тази седмица. Може да срещнете проблеми именно с тези институции, но ще умеете и успеете да се оправите.
 
ЛЪВ - За вас е добре да работите усилено и да не се притеснявате, ако има трудности. Те биха били в любовната сфера. Ако изиграете партията шах добре, царят или царицата ще спечелят играта. Все пак сте най-силните фигури.
 
ДЕВА - Добре ще се чувствате,Деви. Пълнолунието е при вас и ще даде зелена светлина на любовта. Още в началото на този месец имаше раздвижване там. Сега продължава тази линия поне още 10 дни. Възможни са конфликти с децата.
 
ВЕЗНИ - Всичко ще се върти около дом за Везните. Работете, но отделете време и за семейството. Знаете как се постига баланс. Родените в края на зодията са под напрежение и се очакват раздели. Новото чака зад вратата, не губете вяра.
 
СКОРПИОН -  Ще решавате как и колко да общувате с хората около вас. Предстоят нови договори, подписване на документи. Ще има по всяка вероятност и пътувания или командировки. Възможно е да участвате и в семинари, курсове или някакви лекции.
 
СТРЕЛЕЦ - Пари, таланти и здраве. По отношение на финансите се очаква не дотам добро положение първите дни, след което ще се нормализират нещата. Може би занимания с ремонт или нещо свързано с имот ще владее умът ви. Все пак ще завърши успешно начинанието ви.
 
КОЗИРОГ -  Доста ви пораздрусаха планетите, особено родените в края на зодията. Започва ново начало. Тази седмица и връзките могат да пострадат обаче. За това преценявайте какво казвате. От неделя Слънцето в Овен ще прави напрегнат аспект с родените в началото на Козирог. Но въпреки това ще си стимулира.
 
ВОДОЛЕЙ -  Отново няма да мине мирно и тихо седмицата. Възможни са изблици на агресия от ваша страна. Също може да пазите нервната система и глезените. Може да опитате да починете и да съберете сили за след неделя. Отдайте се на процедури.
 
РИБИ -  Вероятно ще има някакви проблеми с приятелите или членове на групите, в които сте. Но Пълнолунието ще завърши цикъл, който е здавословен. Може би ще имате време и за децата си или любим човек.
 
Автор: Даниела Кръстева
 
 
 
Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!
 
В момента Капучино 07:00 - 10:00
  • Marinko Rokvic Prsten 09:32 в момента
  • Zafeiris Melas Pernao Fasi 09:25 Предишна
  • Magi Djanavarova Davam 09:19 Предишна
  • Goga Sekulic Kad Si Na Dnu 09:15 Предишна
  • Mascota, D Trax 09:14 Предишна
  • Karlos Nima Tova E Krayat 09:05 Предишна
  • Konstantinos Argiros Ksimeromata 08:58 Предишна
  • Deniya Pencheva Kemene 08:54 Предишна
  • Galena, Gamzata Neudobni Vaprosi 08:49 Предишна
  • ATB, Topic, A7S Your Love (9PM) 08:42 Предишна

Програма

06:00 - 07:00 Най-добрият микс от песни

07:00 - 10:00 Капучино

10:00 - 13:00 ВИП зона

13:00 - 16:00 Честито

15:00 - 16:00 Най-добрият микс от песни